Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Издателят на „Пик“ Недялко Недялков призна, че два дни преди затварянето на КТБ е успял да изтегли близо 4 милиона от банката.

Моето рационално мислене ме предупреди“, обясни Недялков пред Сашо Диков по Нова телевизия.

Той отрече да е имал вътрешна информация. Първоначално обясни, че това си било негова работа, но после каза в прав текст:

„Естествено, че е истина – успях да спася част от парите си“.

Недялко Недялков отрече и да има общо с Делян Пеевски, въпреки че депутатът от ДПС прави изявленията си чрез неговия сайт. В социалните мрежи дори абревиатурата ПИК се разчита на шега като Пеевски Иска да Каже.

Той е рейтингов събеседник“, обясни това Недялков.

Издателят определи Пеевски и като единствения политик с кураж, защото си отишъл още на втория ден от народното недоволство, избухнало след избирането му за шеф на ДАНС на 14 юни 2013 година.

Преди седмица обаче сайтът публикува остър текст срещу веригата „Лафка“, която монополизирала разпространението и унищожавала българските вестници. Това породи въпроси – дали няма в промяна на отношенията между двамата.

„Направих го, за да се види, че по никакъв начин нямаме нищо общо“.

Недялко Недялков каза, че е работил с „Лафка“, но не и с Пеевски.

„Не знам да има общо, по-скоро няма“.

Сигнала срещу „Протестна мрежа“

Недялков не можа да обясни защо два часа след като Клуб Z публикува пълния текст на сигнала му срещу четирима активисти от „Протестна мрежа“, неговият сайт за пореден път „разкри“ планове на издателя на Клуб Z Огнян Донев да става президент и премиер.

В сигнала няма посочени съмнения за закононарушения, но това не било важно:

Защо и аз да не бъда граждански активен?“, попита Недялков. „Аз не сигнализирам за закононарушения, аз моля за проверка“.

Собственикът на „Пик“ разказа, че бил преживял вече две физически ревизии и нищо не било открито.

„Защо посолствата ги защитават?, попита още Недялков, без да предложи свой отговор.

Борисов – спасител

Недялко Недялков директно подкрепи премиера Бойко Борисов и неговото управление.

Единствено Бойко Борисов и единствено ГЕРБ са последният щит пред надигащия се неофашизъм в България“, мотивира се издателят.

Имало сериозни белези за „надигащия се неофашизъм“.

Заедно с водещия Сашо Диков не постигнаха съгласие дали това поведение е „вид музикална форма“, изпълнявана на Борисов.  

Ключови думи

Коментари

Мръсник!

д-р Петроff

Завъшен подлец.„Направих го, за да се види, че по никакъв начин нямаме нищо общо“.Е видя се и всички повярваха,че нИдалкУ е в джобчето на Дилян Пеевски.Малкото джобче.Голямото е за други...

смях на парцали

Гледах го доносничето - смях се с глас. :)

ПИК

И този и бащата- писача на частушки са пълни боклуци. Гнус ме е да ги гледам и да ги слушам. България е пълна с такива гюбрета и няма гомновоз за тях.

Развеселен

нахален шишко

ТОТО

НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ Е ГНУСЕН

васил

Чудя се как е възможно двама братя да са толкова различни - асен йорданов от бивол и недялко недялков йорданов от пик

Ми той и Биволът е толкова жълт и гнусен. Ин и Ян, какво се чудиш? :)

Стефан

Стажанта не беше подготвен за това интервю, няма кой да му напише сред въпросите само един: Колко пъти седмично обядва с Делян Пеевски, къде и за какво си говорят?

denim58

Дай жокер бе човек.

denim58

Нидялко явно е станал ясновидка, чул е гласът на Пеевски и си е спасил парите от КТБ...Този човек доказа, че е посмешище и върха на продажната журналистика.

чочо

интересно ,че точно тогава пък гуверньора Иван Искров се появи по телевизията и каза,че банката била супер ликвидна и супер стабилна,излиза че Недялко не му е повярвал,при положение,че повечето депозанти които се бяха наредили на опашки поне временно бяха успокоени.Това поставя въпроса-дали въпросното изявление на Искров всъщност е било с цел не да се се спре паниката,а просто за да могат определени хора да си вземат парите преди да фалират банката

Charley

Сега трябва да го разследват, за да видят кой му е дал информацията, за да си изтегли парите, след като БНБ гарантира, че банката е добра. Явно е, че той е един от тези, които помогнаха КТБ да се срути!

Демократ

Когато се прави интервю с такива дето теглят милиони, задължително се питат как са спечелили първия милион. Макар че думите на този човек нямат никаква стойност. Нямал бил нещо общо..... дрън дрън!

Теодор Гочев

Връзката между Лавка и Пеевски е Леевски! Велик политик, българин! Делян е новият Левски! Да живей!

Какъвто мръсен е журналиста-собственик, такъв е и мръснишкия му сайт.

Мунчо

Срам за баща си

Гошо

Сама заради това "спасяване" трябваше да бъде в затвора. Но и това ще стане.

Коко

Гнусен -и той и сайта му. Чудя се, наистина, какво е общото между Асен Йорданов и този паталогичен лъжец и лакей на Пеевски?

пак КОЙ

Прокуратурата да се самосезира откъде и от КОЙ този разбойник е получил информация, за да изтегли парите си 2 дни преди екзекуцията на КТБ. Както и новата шефка на Банков надзор от БНБ - също изтеглила парите си в 12 без 5. КОЙ им дава тази информация? Тези са истинските престъпници!

ПИШ

Гнусен мръсник като баща си!

Лафка

Има ли семейство, каква е жената която спи с него и какви деца може да отгледат такива гюбрета? Какво може да поникне от гюбре?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.