Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Осъждаме жестокото убийство на Борис Немцов и призоваваме правителството на Русия да проведе бързо, безпристрастно и прозрачно разследване на обстоятелствата около престъплението и убийците да бъдат привлечени към отговорност", категорично заявява президентът Барак Обама в комюнике, разпространено от Белия дом.

"Немцов беше непримирим защитник на своята страна, който се бореше за правата на своите сънародници, каквито права заслужават всички хора. Възхищавах се на смелостта му и неговата борба срещу корупцията в Русия. Оценявах стила му да изразява откровено възгледите си, когато се срещнахме през 2009 г. в Москва", пише още американският лидер.

"Изразяваме нашите най-дълбоки съболезнования на семейството на Борис Немцов и руския народ, който загуби един от най-достойните и красноречиви защитници на своите права", се казва още в изявлението на президента на САЩ.

Ключови думи

Коментари

Холивудско убийство. С написани коментари преди още да се случи. Минута след като се е случило излизат на печат. Евтино.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.