Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Съкрушен съм от новината за бруталното убийство на моя дългогодишен опозиционен колега Борис Немцов. Застрелян 4 пъти - по един куршум за всяко от децата, които оставя".

Това написа в профила си в туитър минути след съобщението за убийството на Немцов в Москва опозиционният лидер и бивш световен шампион по шахмат Гари Каспаров.

"Той преследваше всяка неправда и разкриваше истината за милиардите и кражбите на Путин. Той не им остави шанс да забравят за престъпленията си и те го накараха да замлъкне", коментира Каспаров пред BuzzFeed.

"Убиецът е стрелял хладнокръвно в гърба. Това не е обир. Това е по-горна степен. Няма логична причина да бъде убит освен желанието да режима да го премахне", продължи шампионът. 

В профила си в туитър Гари Каспаров написа още, че по ирония на съдбата Борис Немцов не е искал още една революция. 

"Аз бях по-радикален. И постоянно му казвах "Безсмислено е да правим избори, режимът няма да се промени по този начин".

"Мащабът на Борис вече не беше удобен на Русия. Той винаги вярваше, че може да промени страната отвътре и без насилие. Но от 2012 година насам аз не бях съгласен с него", написа още Каспаров.

"Когато спорехме, Борис ми казваше, че съм припрян, че в Русия трябва да живееш дълго, за да видиш промяна. Той вече никога няма да я види.

Нека почива в мир!"

Ключови думи

Коментари

Просто човек

Путлер, умри в адски мъки, мразь!

логика

какво нещо е пропагандата,кой крив ,кой прав и двете страни са в лайната

Mунчо

Путин е новия Хитлер,играта много загрубя!

SREŞTU RIJENA NE SE RİTA ...MILÇİ İ JİVEY .....DON KORLEONE

Илиян Нисторов

Русия си е онова световно зло ,което няма скоро да бъде опознато от света и неговите трезвомислещи хора.Страната ,която няма собствена история , и в най- нови времена генерира,корупция , насилие , зловещ първобитен милитаризъм не може да търпи в духовното си развитие хора като Немцов и Каспаров.Лека му пръст на модерния новатор в Руската политическа мисъл.

Воротсин

http://rusofili.bg/%D0%BD%D0%B5%D0%BC%D1%86%D0%BE%D0%B2-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%82/ ...

Идиот!!!

А защо Сноудан не си е вкъщи?

Да не си мислите, че в САЩ, тези които се опитват да работят срещу правителството им прощават? Повечето американски екшъни са на тази тема...Не, че съм голям фен на Русия, но не разсъждавайте като коне с капаци. ;)

нидялку

Мноу си прозд :) Как може да пишеш такива глупости да пишеш

Развеселен

Не съм чул да са гръмнали дядо ти Рон Пол, който като критики към властта може да се възприеме като аналог на Немцов. Ама е лесно да говориш наизуст.

смеещия се на тъпотията ти

вобще не си голям фен на русия и на путин

Гален

Колко много комунисти има в България......

Емо

Шарли 2

(Не)Развеселен

Немцов бе един от малкото шансове на Русия да стане европейска страна, а не китайска провинция

Развеселен

http://rusofili.bg/%D0%BD%D0%B5%D0%BC%D1%86%D0%BE%D0%B2-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%82/

Сия

До Логика - политическото убийство не е пропаганда, а терор на самозабравил се самодържец.

Много, ама много холивудско изпълнение!

ГОЛЯМОТО НАКАЗАНИЕ

(Блумберг) -- Правительство США рассматривает возможность исключения одного или нескольких российских банков из мировой финансовой системы в случае дальнейших нарушений перемирия со стороны пророссийских повстанцев на Украине, сообщили два чиновника американской администрации. Включение одного из российских банков в список «лиц особых категорий» Министерства финансов США будет серьезным шагом, направленным на усиление давления на Россию с целью заставить ее прекратить поддержку повстанцев. Гражданам и организациям США будет запрещено иметь дело с банками, попавшими в список, и американские власти смогут заморозить их активы, находящиеся в юрисдикции США. Последствия этого шага будут иметь глобальный характер. Иностранные банки, осуществляющие значительную часть операций в долларах, не захотят рисковать возможными нарушениями, как это было в случае с французским BNP Paribas SA, в прошлом году оштрафованным США почти на $9 миллиардов за нарушение режима санкций в отношении Ирана, Кубы и Судана.

По такива 'експресни' коментари като това на Каспаров, си личи кой и защо го е убил. До Илиян Несторов - ваши думи ли са "страната. която няма собствена история"? Ако сте платен 'коментатор' не ви ли киселее залъкът от това че ще ви се смеят за глупостта ви?

Каспаров,ти си следващият!Убеден съм,че не хората на Путин са очистили това еврейско лайно,защото той просто е никой за руския народ.Припомнете си в какво състояние беше Русия,когато алкохоликът Елцин беше президент,а тоя мухльо беше вицепремиер!Тогава руските управници бяха много удобни за запада и Америка,а сега просто не им изнася,че не могат кукловодите на американските политици да разиграват коня и каруцата си според интересите им.Така,че който и да е очистил Немцов е свършил добра работа,а тоя нещастен евреин Каспаров ще е следващата жертва точно на тия,които ще продължат да нагнетяват напрежението ,водейки ни към война т.е.наемните убийци на МОСАД и ЦРУ!

??????????????

Христос е евреин, Свети Петър е евреин, всичките Христови ученици са еврей, а ти си неграмотно незнаещо нищожество.

Всъщност това е долнопробна операция на ЦРУ по сценарий: - Господа, как да свалим рейтинга на Путин? - Ами да убием някого от опозицията.

Детство Гарри Каспаров родился в Баку 13 апреля 1963 года, его отец Ким Моисеевич Вайнштейн был по профессии инженером-энергетиком, мать Клара (Аида) Шагеновна Каспарова — инженером, специалистом по автоматике и телемеханике. Каспаров еврейского происхождения по отцовской линии.

курти куртев

ако путин искаше да го убие щеше както си варви да му падне някоя саксия на главата,илищеше както пие водка да му стане лошо даполучи инфаркт например,или като си плува в басейна да се подхлъзне да си удари главата и да се удави,или като си стои във ваната да падне сешоара в нея и да ги убие тока,

ндааа

каспаров се доказа като лайно. да беше изчакал поне 40 дни преди така да използва смъртта на ужким другаря си.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.