Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"До 6 месеца ще има друго правителство. Няма да е същото - и патриоти и АБВ ще излязат от тази коалиция. Правителството ще има следния избор: Дали да вземе ДПС, или да има правителство на малцинството", заяви депутатът от БСП Георги Кадиев в предаването "Лице в лице" по Би Ти Ви.

В телевизионното студио Георги Кадиев, Гроздан Караджов от Реформаторския блок и Емил Димитров - Ревизоро от Патриотичния фронт, обсъждаха темата за дълга.

Процентният пункт на комисионата за банките в новия дълг е фиксиран и е 0,03%, съобщи Гроздан Караджов, като обърна вминание, че при управлението на БСП комисионата е била 0,05%.

"С новия дълг правителството признава, че няма да прави реформи. Реформаторският блок е основно консуматорски блок, като направите реформи, тогава се наричайте Реформаторски блок", обърна се Кадиев към Караджов.

"Вие тогава трябва да се наречете олигархическа партия, защото основните олигарси и капиталисти са във вашата партия", не му остана длъжен последният.

Никога не е ставало дума да ставам шеф на митниците, коментира Ревизоро слухове, които се разпространяват през последните дни заради това, че депутатите от Фронта  гласуваха с "въздържал се" тегленето на новия заем.

Ключови думи

Коментари

SRQBoyboy

БСП никога поевче във властта! Ако някога пак се прокраднат, това ще е краят на България.

Ковац

Този Кадиев го смятах за малко по-разумен, но уви, той е същия, като събратята си

Развеселен

Ново правителство след 6 месеца, викаш. А Кадиев кмет кога? НИ-КО-ГА! Жалък червен боклук.

Радев

Тая пасмина не я виждам и 6 месеца да изкара.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.