"До 6 месеца ще има друго правителство. Няма да е същото - и патриоти и АБВ ще излязат от тази коалиция. Правителството ще има следния избор: Дали да вземе ДПС, или да има правителство на малцинството", заяви депутатът от БСП Георги Кадиев в предаването "Лице в лице" по Би Ти Ви.

В телевизионното студио Георги Кадиев, Гроздан Караджов от Реформаторския блок и Емил Димитров - Ревизоро от Патриотичния фронт, обсъждаха темата за дълга.

Процентният пункт на комисионата за банките в новия дълг е фиксиран и е 0,03%, съобщи Гроздан Караджов, като обърна вминание, че при управлението на БСП комисионата е била 0,05%.

"С новия дълг правителството признава, че няма да прави реформи. Реформаторският блок е основно консуматорски блок, като направите реформи, тогава се наричайте Реформаторски блок", обърна се Кадиев към Караджов.

"Вие тогава трябва да се наречете олигархическа партия, защото основните олигарси и капиталисти са във вашата партия", не му остана длъжен последният.

Никога не е ставало дума да ставам шеф на митниците, коментира Ревизоро слухове, които се разпространяват през последните дни заради това, че депутатите от Фронта  гласуваха с "въздържал се" тегленето на новия заем.