Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Движението за права и свободи (ДПС) ще подкрепи предложението на кабинеата за нов дълг, след като по време на почивката в кулоарите на парламента финансовият министър Владислав Горанов обясни пред депутати, че размерът му ще бъде намален на 12 млрд. лв.

Според Йордан Цонев от ДПС при тези условия движението подкрепя взимането на дълг, но ще държи на контрола по погасяването на дълга, както и бюджетния дефицит.

Преди него и Борислав Борисов от АБВ обяви, че групата ще подкрепи решението, след като е получил задоволителни обяснения от финансовия министър на въпросите, които са му били поставени.

Очаквайте подробности

Ключови думи

Коментари

бутката

Горанов е помолил Пеевски за подкрепа, пък ще се реваншира по някакъв начин.

Развеселен

взехме дълга, закърпихме нещата. Но трябват реформи, само с кърпене не става. Все пак браво, не ни трябваха нови избори.

росен автомивков

честито за новата коалиция - ГЕРБ - ДПС. Явно най-спорните закони така ще се приемат. При закона за пенсионните фондове отново беше така.

Спаведливия

Този финансов министър е по лош и Дянков разиграва цяла България и всички парламентарни партии.Къде са сега ранобудните студенти и протестна мрежа ли беше.

Колкото и да са ми несимпатични, ДПС са на светлинни години пред Мая, Атака, несръчните им лъжи и безмозъчните им тролове.

Анчо

В цялата статия дори веднъж не са споменати основните виновници за новия дълг - ГЕРБ и Бойко Борисов. От текста излиза, едва ли не, че ДПС са са изтеглили 16 милиарда :)))

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.