Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Държавите от Европейския съюз обсъждат нова серия санкции срещу Русия, съобщи председателят на Европейския съвет Доналд Туск.

"В момента се консултирам с лидерите от Европейския съюз по следващите стъпки", каза той в изявление, отбелязвайки, че договореното на 11 февруари в Минск прекратяване на огъня в източна Украйна не се спазва.

Туск посочи, че следващите стъпки на ЕС "ще са насочени към увеличаване на по-нататъшната цена на агресията срещу източна Украйна, както и върху други приноси към деескалацията като предложението на украинския президент за това как ЕС може да подобри наблюдението върху прекратяването на огъня".

Отделно Туск съобщи в туитър, че в неделя ще бъде в Киев, за да изрази солидарността на Европа с украинското ръководство.

Ключови думи

Коментари

Нови сакции! Започваме със забрана на още 30 човека да посещават Полша и завършваме с митинг срещу свръхпроизводството на ябълки в Париж!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.