Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившата порно звезда и настояща актриса, модел и музикант Саша Грей се наложи да опровергае съобщенията за нейната смърт в конфликта в Източна Украйна.

От няколко дни проруски сайтове и групи в социалните мрежи разпространяват нейна снимка със следния текст: 

"Загина медецинската сестра Саша Серова. Тази крехка, но силна девойка, изнасяше от бойното поле ранени опълченци. За нея казваха, че е способна да изправи на крака дори безнадеждните случаи. Но тя не се върна от боя."

Колажът разказва още как тя била убита от "хунтата" - така проруските сили наричат украинските власти, и как те се гаврили с тялото й след като я убили. 

Саша Грей (на руски - Серова) се познала на снимката и решила да отговори в профила си в туитър:

"I <3 my Russian fans, but this propaganda takes it too far. News that I was a NURSE killed in the Russian/Ukraine conflict. #fuckpropoganda"

"Обичам руските си фенове, но тази пропаганда стигна твърде далеч. Новините, че съм била МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, убита в руско-украинския конфликт."

Последното всеки може сам да си го преведе. 

Саша не за първи път е жертва в т.нар. хибридна война. 

Тя припомни, че миналото лято е била етикирана като приятел на "хунтата". 

Ключови думи

Коментари

Durutti

Този сайт явно се конкурира на ниво Блиц и Пик. Жалко за всичките претенции

чорли

Боли ли русофилското дупе?

durutti

Впрочем, порових се две минути да видя какъв е източника на тази "новина" - някакъв акаунт във вконтакте, който не е бил активен от август до оня ден. Хибридна война викате? Сигурно, ама я водите вие :)

фишо

Язък за Момичето, хвърлило топа пък сега се съживява. Поредната долна пропагадна, живо доказателство за секретните оръжия на ЕС и САЩ, могат да убиват а после да събуждат хора.

Ба Добри

Те така ни работат, кумуняши и пидируси, десетилетя наред, деа и мързеливата лъжлива зганнн....

SRQBoyboy

Тя не е била на този фронт, а на друг - размахва свежа снага на барикадата на сексуалната революция в Русия. Ако ръцнат рските порно сървъри с Путлер е свършено. Кой знае колко милиарда текат към олигарсите от всички тези световни XXX сайтове?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.