Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Депутатите отложиха гласуването на ратификацията на новия външен дълг. Предложението дойде от лидера на НФСБ и съпредседател на Патриотичния фронт (ПФ) Валери Симеонов. То бе гласувано на два пъти и в крайна сметка бе прието със 115 глаза "за", 59 "против" и двама "въздържал се".

"Да се спре с първосигналните реакции и първосигналното гласуване", мотивира се Симеонов. а продължим дебатите, българският народ чака да види нашето решение. Грозен алъш-вериш върви. Нямате нужда от цяла седмица да ви купят и продадат. Трябва да го гласувате Ако трябва да се ходи на избори ще се ходи на избори", опонира му Георги Кадиев (БСП).

 "Имаше достатъчно време всички да се запознаем. Г-н Симеонов, един политик трябва и да чете, не само да говори глупости", каза Йордан Цонев (ДПС).

Гласуването бе последвано от викове "Оставка" от страна на БСП. Подобни викове от ляво имаше и вчера.

Вероятно ратификацията на дълга се влезе в дневния ред за другата седмица.

 

Ключови думи

Коментари

5,3 милиарда нов дълг + 1 милиард, налят в ПИБ, който те ще връщат + 2,5 от обезпеченията на налятите в КТБ = 8,8 милиарда за крадене. Дясна политика

Сметката е проста

Единият млрд. са дадени временно на ПИБ, а за малките влоговете в КТБ държавата нямаше избор, затова се наричат гарантирани.

Когато Мая Манолова, Волен Сидеров, Георги Кадиев и Велизар Енчев са в истерия, значи държавата върви в правилна посока! Слава Богу, че някои хора си научиха урока! С кюстендилска курва, съветски кретен, "социален" милионер и селски разузнавач, трябва да се пипа здраво! Става обаче и като им се присмееш, избирайки Симеонов за шеф на комисията по енергетика! Манолова раздава "банкноти" по 10 000 лв., та това са парите, които дава месечно за фризьор! Сидеров ни плаши с Путин, на Соня Кадиева фирмите за износ на евтин ток нещо засмукаха въздух, а Енчев на българската Сириза може да й изиграе едно сиртаки за спомен. Може и Ганкиното....

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.