Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

60 нови лифта са необходими на България. Това каза от парламентарната трибуна  депутатът Полина Карастоянова в декларация от името на Патриотичния фронт (ПФ). "Подкрепата за българския туризъм е патриотизъм", заяви Карастоянова.

От ПФ били изключително разтревожени от факта, че в България все още няма обществено съгласие за това как да се използват планините и черноморското крайбрежие Според Карастоянова България заема последно място по ски писти и лифтове в ЕС. „София е единствената европейска столица, която има най-ценното природно богатство – планината“, каза тя. Според нея това, състояние показва, че институциите в страната са неспособни да решат въпросите, свързани с регламента и управлението на публичната собственост в туризма. „Днес цифрите показват, че от туризъм се реализират 3 милиарда евро приходи годишно и това е единствената експортна индустрия с потенциал за увеличаване на размера на приходите“, каза депутатът. Тя поиска от правителството ясна позиция по казуса "втори лифт в Банско". "Туризмът е най-силната платформа за представяне на България пред света. За нас подкрепата на българският туризъм е патриотизъм“, заяви Карастоянова.

Ключови думи

Коментари

ПО ЕДИН ЛИФТ НА ОЛИГАРХ, ЗА ЦЕКО-2!

Не е ли множко? Целият ПФ може да бъде избесен по диреците само на един лифт.

Тази сигурно има хотели на Банско.

Цеко Минев

Не е права, че е туризмът е единствената експорта индустрия с потенциал за растеж. IT индустрията е тази, която расте с десетки проценти всяка година. Нея да защитава в парламента, а не интересите на Цеко Минев.

Развеселен

чакай първо втори да направим

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.