Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ако ме убият, "България без цензура" ще спечели 60%. Това заяви зам.-председателят на ББЦ Росен Петров в ефира на БНТ. Бившият водещ в bTV нарече телевизията, в която  се подвизаваше, "талибанска организация" и я заподозря в намерение да унищожи новата партия на Бареков. Петров се самоопредели като "милиционер до мозъка на костите си".

Лидерът на ББЦ Бареков на няколко пъти също обсъжда възможността да се раздели с живота... Той периодично съзира и оповестява някакви заплахи. Преди появата му на политическата сцена, това беше "запазена марка" на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Изявлението на Росен Петров предизвика вълна от насмешка в социалните мрежи.

"Офицерът" от милицията Росен Петров казал, че ако го убият, "партията" България без ценз щяла да спечели 60% от местата в парламента. Бареков, какво чакаш?! Пращай килърите... За благоденствието и просперитета на България! Какво тук значи някакъв си милицай...", е репликата на един от най-остроумните коментатори във фейсбук Любо Кольовски. Други препоръчват и на останалите политици да последват този почин с цел вдигане на успеваемостта на партиите си.

Ключови думи

Коментари

newelhi

Божееееееее,зададоха се избори и пак пуснаха лудите на воля!

Ади

Някак си не е смешно, защото май само негативните събития и страшните събития могат да провокират интереса на хората.

T13

Според мен не бива да се правят шеги на гърба на другия. Утре може ти да си на негово място.

Вяра

И този има нужда първо от бързо сваляне на температурата, за да спре да бълнува, а след това - да го гледа психиатричен консилиум! Кой ще те убива, бе Росенчо? Както казват бабите, то си те е убил Господ отвсекъде ......

Радев

Абе вие продължавайте да се занимавате само с Бареков пък после се чудете защо му растат процентите. Днес, гледам, че в новото проучване му дават цели 8 на сто.

Да знаеш

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

b.krustev

Драги читателю, Ние не сме анти-Бареков, или анти-ГЕРБ, или анти-БСП. Като хора, някои от колегите могат да хранят антипатия към господин Бареков, но като журналисти, всички сме само анти абсурдния, грозен и очеваден популизъм, в дадения случай. Повече по темата можете да четете в първия брой на списанието Клуб Z, което ще излезе в края на месеца.

Кой ще се занимава с този? Кой иска такива като тези двамата да ни управляват?

Dulcamara

Да не разправя такива неща той много-много, че Бареков току виж се замислил...

психопати

Абе какво правят психиатрите, бе?! Та тези двамата - дудука и безносия имат нужда от спешта психиатрична помощ. Макар че, ако вземат да се гръмнат, ще направят една добра услуга на българския народ. Егати карикатурите са тези!!!

Проказа

Ако е така , давайте да ги гърмим тези двамата, все ще издържим следващите 4 години, пък дори и 100% присъствие да имат в НС

SRQBoyboy

Още един съвет към Байраков: Get lost.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.