Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Не ме притеснява координационния център, но смятам , че в този момент учения от този характер, макар и някои от тях планирани от по-рано, „дрънкането на оръжия” не е добрият вариант, не ни представя в добра светлина и е лош знак към нашите съседи и партньори". Това каза лидерът на АБВ Георги Първанов, президент от 2002 до 2012 г., пред Нова Тв.

Първанов припомни, че АБВ не е сред политическите сили, които са „скочили” срещу координационен център на НАТО у нас и посочи, че самият той е сред основните фигури, които са подписали членството в ЕС и НАТО и няма да отстъпи от тази позиция. Лидерът на АБВ отчете, че България е показала, че е солидарен член на НАТО при операции в Косово, Либия и др., но заяви, че когато става дума за Русия страната ни трябва да запази правото си на специфична позиция.

„Намесата на България в такъв конфликт, въвличането би могло да има много тежки последици не само по отношение на нашите приятели, партньори, съседи, но и във вътрешен план. Представете си какъв ще бъде разпадът на обществото ни, ако тръгнем към един ход. Противопоставянето ще бъде много по-тежко, отколкото по какъвто и да е социален повод”, каза още Първанов.

Той отхвърли хипотезата ,че Русия използва АБВ, за да влияе във вътрешната политика. „Това, което ние отстояваме като позиция, е залегнало в народопсихологията дори, ако щете, в продължение на десетилетия, дори векове и ние не правим нищо по-естествено от това да изразяваме политически тази позиция", каза Първанов.

Ключови думи

Коментари

Деян

няма как да се разпаднем като общество. Гоце и подобните му отдавна отпаднаха от българското общество и се насочиха към едно друго такова - Путиновото. Прав им път. Място в Русия много. При нас то е кът, особено за чуждопоклоници като Гоце, Волен и цялата останала руска сволоч, която е забравила всичко българско.

Те няма да си отидат сами, трябва да се натоварят на шлепове и към Крим, докато е още руски.

Бобо

Гоце,Гоце на тебе ли не ти е ясно , че сме се разпаднали като общество от 1944г.та до днес благодарение на любимата ти Русия. Тази азиатска империя във всичките и форми вече 200г. е имала и има само една цел , да подчини нашето население . Такива като теб за съжаление само помагат от долни користни цели за този процес.

Че какво общо имам с обществото на Гоце, Сидеров, Мая Манолова!

xyz

Ako обществото е Гоце,Шаренкова, Гестапото, "Библиографския институт", Захари Захариев, лумпените на Атака барабар с комисаря Сидерович, Кирил Добрев и подобни подобия - мерси за обществото. Ако говорим за България горе упоменатото "общество" - чемодан, вакзал, Масква

Чешмеджиев

Гоша, трябва веднъж да се определиш пич. Или Варшавски договор или НАТО. Не става с едните и с другите. Това, че си въртиш дирника насам и натам не те прави "умерен" политик, а само дупедавец по интереси.

THE REFORMIST

Русофобството е РАЗУМНА реакция на необоснованото идолопоклонническо русофилство. Русофилството е предимно разпространено при пролетариата, докато средната класа (буржоазията) е предимно русофобска. А какво е обяснението? По-слабообразованите слоеве, без да са чели историята от много източници, без да осмислят повече от една гледна точка, повтарят като папагали „истината“, внушена от цяла плеяда български книжовници, начело с Вазов и Величков (ах, ако Вазов знаеше какво ни причинява сега!), че Русия е нашата освободителка и ние трябва да я тачим. Тази почит днес се разбира като „лазене в краката на Русия“. Но истината е, че от Ренесанса насам Русия е империя и тя винаги следва имперски амбиции. 1878 - иска Проливите. 1944 - иска своя сфера на влияние. 2015 - иска нова собствена сфера на влияние. Руснаците може и да хранят топли чувства към нас, но руската им държава не е руснаците, руската им държава е машина за пари, раздори и смърт! Двете в никакъв случай не бива да се отъждествяват.

Charley

Фактътъ, че бяхме с Русия толкова дълго доведе България до днешното окаяно състояние, когато половината жители на тази страна живеят в чужбина. Когато докарате и Путин в България, и останалата част ще се изнесе от там. Ще останат само циганите и тези като теб и Сидеров, на които Путин щедро плаща сега.

antigoce Антигоциевич

Значи не сме против(защото не ни натиснаха да проведем лустрация) западните партньори.А иначе се тресем от страстна любов по милошевич и путлерович.Ако сме правели учения,МАКАР И ПЛАНУВАНИ!!! предварително щели сме да раздразним кой?Партньорите и съседите!Чувате ли го.Пълна шизофрения.Имаме си дива златка и мрънкаща русоблядка..Не сме червени бабички ей...

Просто за размисъл...

Преди 137 години Русия отне България от Турция, и обяви това за освобождение.Стефан Стамболов ни освободи от освобождението на Русия и за това от там му поръчаха убийството. И поръчката беше изпълнена от българи. Последваха години на лутания и неясноти към кои сме и за какво сме. Работническо селски въстания, атентат в църква, убийства на генерали полковници патриоти и други българи, които бяха за България. Имахме цар българофил, Борис III, който не позволи на другите да разпокъсат родината ни, даже увеличи размера и без да напада някой. Съпротивляваше се на руските намерения за България. Царя беше убит, от кой-нека всеки сам си намери отговора на този въпрос. Септември 1944 година Русия окупира България, и пак нарече това освобождение. Бяхме „освободени” цели 45 години. След това „освобождението” се разпадна от само себе си. Дойде времето когато не бяхме нито освободени нито свободни. И това продължи до 1997г. Тогава се появи един Костов който започна да ни освобождава от всичкото „хубаво” на руските и нашите другари, но на тях не им се хареса и затова решиха да постъпят както със Стамболов, но не стигнаха до края. Само го отстраниха от кормилото на държавата, но въпреки това Костов успя, успя да ни върне в Европа, от която Европа, онези същите от Русия с помощта на тези другари от България, отново се опитват да ни извадят. ЩЕ УСПЕЯТ ЛИ. ОТ НАС ЗАВИСИ.

Маги

Ти защо не вземеш да се гръмнеш бе! Разпада се партията ти която ни насажда непрекъъснато на пачи яйца. Най- големия враг на България е Русия. Нищо добро не сме видяли от нея. ВЪН ЗАВИНАГИ!!!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.