Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

БРЮКСЕЛ - Недоспал, но весел Бойко Борисов разказа тази сутрин пред репортери в Брюксел снощните си патила в небето над София в повредения правителствен самолет.

Той сравни „Фалкона“, чийто колесник не се прибра след излитането, с „болен щъркел“.

Малко след издигането във въздуха усетил, че машината „не вози като самолет, а като развален самолет“.

 Пилотът направил няколко маневри, но най-накрая се появил и казал на пътниците, че имат проблем и ще трябва да се върнат. Един час кръжали над София, за да изразходват повечето от горивото – мярка за избягване на експлозия при аварийно кацане „по корем“.

Борисов и журналистите.

През илюминаторите виждали как на пистата долу се строяват пожарните коли. Премиерът си спомнил как като млад пожарникар гасил разбилия се в краварник в близокото село Кривина самолет Ту-134 на бившата авиокомпания "Балкан" през 1984 година.

Няколко пъти пилотите снижавали съвсем „Фалкон“-а, за да видят екипите от земята положението на неприбрания колесник – дали е безопасно да кацне с него.

Аз какъв пожар съм гасил...

„Отдолу му осветяват корема с прожектори като на гинеколог“, образно описа ситуацията Борисов. И сподели част от чувствата си през изминалата нощ:

„Кръжим в тъмното над София, гледам долу Банкя, къщата ми, а нямам парашут“.

Ключови думи

Коментари

Развеселен

веселяк е Бойчето

Весел дебил...

kiril

:-) :-) :-) :-) Разсмя ме Бойко, какъвто и да е Бойко го предпочитам хиляди пъти пред който и да е комунист или депесар...:-)! Да е жив и здрав...:-)!!!!

PLA4A11111

Григор

Ей сега още ще го захаресвате, като ви каже че не може с такъв скапан самолет да се возят, и трябва да се дадат някоко милиона за нов, и този нов да го платим ние, данъкоплатците, а той да си се вози после ;) ... ей тогава ще ви е вече направо любимец!!!

xyz

По-страхлив човек от мъжкаря Бойко Борисов не се е раждал на земята. Ако някой пръдне за него топ гърми. Парашут, парашутите са за смели хора.

Една българка

А сега питайте го на някоя пресконференция откъде знае с какво си светят гинеколозите :) Който си има чувство за хумор, си го има :)

С няколко думи лаф на деня до лаф на деня.

внт

Поне не се прави на какъвто не е,за разлика от други!

Джи Пи

Да не забравяме че личния му лекар ( джи пи -то )е гинеколог(Лъчо Тъпото) ;)

Колорадски Бръмбар

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

ertu

друг е въпросът дали наистина е казал така или някой чул-недочул и допълнил по цвят и вкус

Петьо

Тоя е тотална щета. Егати селяндура дето ни е премиер. Горките ние :/

Пилот

Лелеее, какви глупости се пишат! Изразходването на горивото е със цел самолетът да влезе в тегловните характеристики за кацане, да бяхте поразпитали, а не подочули!

ИМАШ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ

Като знам как се впиват в подлакътниците някои мъжаги, когато друсне турбуленцията... ама да се пише тук кой какво и как си е друго...

нормален

Кретеноид!

хроникьор

Може да не съм пилот и да не знам защо точно е нужно да се изразходва горивото, но съм журналист и, както казваше царят, вервайте ми, Бойко точно така говори. Най-малко колегата В. Желев ще пише глупости, защото е недочул. Точно каквото е чул, това е и написал. :) А иначе Борисов наистина е в пъти по-забавен за отразяване от Станишев :)

Честито 106 място!

Е, щом се забавлявате с ББ, добра работа сте си намерили! Ще Ви моля по-често да ни отразявате неговите мисли, за де не забравим старият му работодател от Правец, който ни смайваше с дебелашки шеги цели 34 години! Честито 106 място!

гумата

Фалконът хич не е куц. Много е вероятно да има замръзване и то да е причината да не се прибере колесника. Трябва да се изследва маслото на хидравликата на колесника, за да се види какво качество е, къде е произведено, кой го е правил кой носи отговорност за ремонта и най- вече има ли вода в това масло?

:)

Tolkova li nqma po vajni novini ot tazi za Bai Ganio v samoleta, gledah novinite vchera kakgovori primiera toi nqma dar slovo

Само не ми е ясно защо сте дали снимката на Желев, която в случая е по-голяма от написания от него текст. Като публикувате коментарите му, снимката е елемент - да се види кой пише добре или зле по дадена тема. Иначе на никого не пожелавам да е във въздуха на борда на повреден самолет!

Ей не спряха да говорят за тоя БОКЛУК,ДА беше паднал самолета,един крадец,предател и мутра по малко.

Стефан

Честен и открит човек, каквото мисли, това говори. Не като цървулите Сергей Моников или Олигарски!

докато хората, като този анонимен автор,които живеят с омраза, бълват омраза и черни клетви, нищо в тази държава няма да се промени

Жоро

Самолетът в никакъв случай не е кръжал и над Банкя, защото тогава щеше да се върти над София. Аварирал самолет над столицата?... А и го видях над полята над община Елин Пелин, без да съм знаел, е е правителственият "Фалкон". Просто по тези места няма трасета за граждански самолети.

След Алековия, България е имала няколко типични бай Ганьовци: Т.Живков, Жорж Ганчев,Тодор Батков,Б.Борисов и Д.Пеевски, който още е в преход от мамино детенце в бай Ганьо, чакаме само да мине пубертета.

Ей, голям глупендер този....неспасяем случай...

ТЪПАНАР СТРАШЕН

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.