Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

За пръв път има подобен проблем с правителствения самолет "Фалкон". Това каза транспортният министър Ивайло Московски след инцидента със самолета, при който се наложи авариийно кацане на летището в София. На борда бе и премиера Бойко Борисов, който трябваше да отлети за Брюксел.

Можем да потъврдим, че утре ще дойде лицензиран експерт. По време на излитането се появи технически проблем, непозволяващ да се затвори левия колесник. Абсолютно нормално кацане. Направиха се две или три облитания. Кацането не е аварийно, нормално е. Самолетът е на стоняка под видеонаблюдение, охранява го НСО, Утре ще пристигне екип от Швейцария от компанията, която има договор за сервиз на фалкона,

обясни Московски. Той изтъкна, че до момента не е имало технически доклад, който да е констатирал неизправност на самолета. "Никой не може да каже нищо, докато не бъда направена експертиза", отоговори Московски на въпрос за възможната причина за инцидента.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.