Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"България може да се превърне в цел при едни военни действия в Украйна. Това е ясно на всеки български гражданин."

Така лидерът на БСП Михаил Миков отговори днес на въпрос на водещия от Нова телевизия какви са опасенията на социалистите от кризата в бившата съветска република.

Миков бе попитан дали БСП няма отново да сбърка стратегически и исторически и му бе припомнено как по време на ударите срещу СР Югославия през 1999 г. партията открито подкрепяше Слободан милошевич.

"Ние не отричаме членството ни в НАТО. Само че членството в такива организации трябва да се отстоява. Помните ли как Турция навремето се съгласи да предостави територията си за войната в Ирак?", контрира Миков.

Според него правителството трябва да даде ясен отговор на гражданите как България ще участва в това, което става в Украйна. Трябва да бъде ясно как властта у нас преценява рисковете за българските граждани.

"С радикализъм нещата не са се получавали викота", отговори лидерът на БСП на въпроса дали е възможно неговата партия да се превърне в българската "Сириза".

БСП ще си остане лява партия. А АБВ не е лява, тъй като участва в дясно правителство само с цел да бъде във властта.

Михаил Миков каза още, че няма информация за разработката "Червеите".

„Вие показвахте протестиращите, защо трябваше да се използват СРС-та, след като всяка вечер те бяха по телевизиите? Нека приключи проверката и тогава да се коментират фактите. Господин Борисов може да си приказва, каквото иска. Но когато се манипулира общественото мнение, особено от медиите, това не е добре за една демократична държава. Нека да се направи проверка, а не да се избързва с коментарите и внушенията", обясни водачът на социалистите.

 

Ключови думи

Коментари

Рублопровод Защо « Газпром » похарчи 120 млн. долара за земя в България, по която никога вече няма да мине тръбопровода « Южен поток »?

*

"Ставаме цел при военни действия в Украйна" То по начало ние сме си "цел" откакто влязохме в НАТО! Хубавата новина е тази, че цели са също така САЩ, Англия, Франция, Германия, Италия... Цел до цели, мила моя майно льо!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.