Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Темата, свързана с т.нар. "червеи" е тема на прокуратурата далеч преди тя да стане тема на членове на парламента или министри, т.е. далеч преди тя да получи медийното огласяване, каквото получи. Когато разследванвто стигне до съответни резултати ще бъдеве уведомени. Няма да има повече подробности". Това каза главният прокурор Сотир Цацаров в парламента. Изказването му бе в отговор на въпрос дали прокуратурата ще се заниме с изтеклата информация, че протестиращи срещу кабинета "Орешарски" са били подслушвани. 

"Откогато сме започнали разследването, откогато сме констатирали съответни нарушения на закона". Така Цацаров отговори на въпрос от кога е почнало разследването.

"Извинявайте, аз се уморих да отговарям на този въпрос. Ако трябва да ви повторя мисля, че за 4-ти път отговора той е отново следния: разследването "Христо Бисеров" върви към обвинителен акт и то бе забавяне". Така Цацаров коментира казусът с бившия зам.шеф на парламента Христо Бисеров, който тези дни бе повдигнат за пореден път от парламентарната трибуна от лидера на ДСБ Радан Кънев.

Главният прокурор бе на среща с шефа на НС Цецка Цачева, пред която представи идеите на прокуратурата за промени в НПК. "Очаквам до края на настоящата седмица промените в НПК да станат годна законодателна инициатива, внесени по съответния ред в НС", каза Цачева.

Шефът на НС всячески се опита да предпази Цацаров от въпроси, извън темата на срещата между двамата. Стигна се дотам, че на въпроса за "Червеи" Цацаров се наложи да помоли Цачева да му даде възможност да отговори. "Излизаме извън темата. все пак има някакви правила в парламента, но имате думата", раздразнено каза Цачева.

 

Ключови думи

Коментари

Дефламол

А получи ли другаря Асен Генов вече официално звание "активен борец против комунизЪма" и благодарствено таковане през гащите лично от мажещия с дефламол другар Бойко Борисов?

Ах, много са красиви и двамата, а общата кауза ги разкрасява още повече.

Тошо

Ама Джамджиева е по-дебела от Цацата. Признаите си. Дамаджанлиева, коментара трии веднага ;-)

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.