Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Поради географското си положение страната ни има потенциал да бъде своеобразен разпределителен център на газ за Югоизточна Европа и ЕС, заяви премиерът Бойко Борисов при откриването на първата среща на Групата на високо равнище за изграждането на газовите връзки в Централна и Югоизточна Европа, която се провежда днес в София.

"Ние разполагаме с добре проектирана национална газопреносна мрежа, газохранилище и собствени залежи на газ и нефт, които се разработват в момента. Това са само някои от предимствата и възможностите, които България предлага", допълни той.

"Искам да ви уверя, че българското правителство, в партньорство с нашите съседи и с подкрепата на Европейската комисия, е решено да работи за пълното интегриране на газовия пазар в Централна и Югоизточна Европа и ние го разглеждаме като перспектива за полагане основите на енергийния съюз", заяви Борисов.

България е една от страните в ЕС, които са най-силно заинтересовани от сигурността на енергийните доставки и диверсификацията на източниците, категоричен е премиерът.

Ключови думи

Коментари

бате Борисов

..., но за сега сме само гъзов център.

ТАЗИ СТОКА СТАВА ВСЕ ПО ЕВТИНА //////// Природный газ - Котировки - USD/ млн БТЕ Торги в реальном времени 2,68 USD/////////// Доходы «Газпрома» от экспорта газа в 2014 году сократились по сравнению с 2013 годом на 18,6 проц до 54,73 млрд долларов. Об этом говорится в материалах Федеральной таможенной службы /ФТС/России

Спрете му дрогата на тоя бе, само глупости говори!!!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.