Кристиано Роналдо не само понесе унизително 0:4 със своя "Реал" срещу "Атлетико" вчера в първенството на Испания, а и трябваше да се справя с "досадни" и "неинтелигентни" въпроси на журналист след дербито на "Висенте Калдерон".

Носителят на "Златната топка" се спря пред журналистите в микс зоната, но само за да си навлече нови главоболия. А и случката вече обиколи света. Голмайсторът изтърпя наказание от два мача, тъй като ритна и удари без топка играч на "Кордоба" и получи червен картон три кръга по-рано. Репортер от испанската TV3 го попита какво е искал да каже с жестовете си към емблемата на "Реал", когато съдията го изгони.

Роналдо отклони въпроса, но журналистът продължи да настоява. "Ако беше интелигентен, щеше да ме питаш нещо за мача, който никак не бе добър за нас“, сопна се Кристиано. Човекът с микрофона обаче отново потърси своето и получи нова обида: „Значи не си интелигентен. Извинете.“

Най-добрият футболист в света не за първи път влиза в подобни диалози с медиите. Дори след мача от Шампионската лига между "Лудогорец" и "Реал" (Мадрид) на стадион "Васил Левски", Роналдо видимо се подразни от въпроси, че публиката е скандирала името на Лео Меси, а той самият бе освиркван. "Нищо не ви разбирам, трябва да научите английски", посъветва тогава португалецът български репортер.