Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Радио "Гласът на Русия" получава информация за ставащото в България от своите колеги от "Атака".

Това се казва в коментар на станцията по повод думите на военния ни министър Николай Ненчев от вчера. Той смята, че в България действа пропаганден център, който внушава слухове и безпокойства за мобилизация или за команден център на НАТО край Шабла. Според министъра слуховете не отговарят на истината.

"Не се безпокойте, господин министър, само двама сме" - така е озаглавен отговорът на медията.

"Първо, един малък апостроф: тъй нареченият информационен пропаганден център не е нищо друго освен двама обикновени журналисти от българската редакция на "Гласът на Русия". Не е чак толкова страшно", започва коментарът на "Гласът на Русия".

"Второ, искам да напомня, че цялата история се завъртя след информацията на колегите от "Атака". Те ни изпратиха сведения, които инициираха нашата публикация. Обърнахме се към лидера на политическата партия "Атака" Волен Сидеров с молба за интервю, което взехме и сложихме на нашия сайт. Едно към едно. Така че за нейната "невярност" не носим никаква отговорност", продължава авторът - специалният кореспондент на българската редакция Наталия Александрова.

От "Гласът на Русия" твърдят, че някои копия на повиквателните били пуснати във фейсбук от хора, които са ги получавали или са ги видели. "Така че Бог да ни пази да водим "информационна война на българска територия", коментира радиото.

Оттам допълват, че никой от журналистите на русата медия нито е писал, нито е произнасял думите за "ядрен център с ракети в Шабла". "Извинявайте, но това е излишна интерпретация", изтъква "Гласът на Русия".

нвн

Ключови думи

Коментари

Д-р Зорге

Страхотни журналисти! Да се информират от луд Долен и от идиотите на Атака. Само си хабите девалвиралите рубли за тези маргинали. Такава паплач имате достатъчно в Русия. Поне си намерете по-качествени информатори. На рубладжиите в България на челата като въшки им греят петолъчките. Разпознаваме ги по интелекта.

007

Петолъчки? 2015? А някога блестяхте с такъв интелект, колега...

xyz

Ами сигурно и двете братски медии се финансират от един източник, затова си взаимодействат и си вярват! Няма да вземат да вярват на медии, печелили финансиране от "Америка за България", я! Е, това че някъде медиите си търсят независими източници, че си засичат информацията, че поместват и други интервюта с алтернативни мнения, това на "Голос Атаки" не им важно.

Стоян

Абе я си кажете къде ви е редакцията пък да ви видим ще останете ли 2ма...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.