Доцентът от Биологическия факултет на СУ "Св. Климент Охридски", който се грижи за животните в риалити шоуто "Къртицата" по ТВ7, е човекът с маската, който днес пусна пеперуди в парламента. 

Това обявиха преди минути водещите на "Шоуто на Иван и Андрей" по същата телевизия. Те поканиха Лазаров да покаже лицето си пред публиката. За да затвърди "автентичността" си природозащитникът извади една от кутиите и пусна пеперуди на сцената.

Както Клуб Z писа, неизвестен човек с маска на Спайдърмен отвори в парламента, в ден за редовното заседание, няколко кутии, от които излетяха пеперуди. Това се случи по време на обедната почивка на депутатите. Мъжът бе задържан, но не отговори на нито един въпрос. 

Не е ясно обаче кой все пак е вкарал Лазаров в сградата на Народното събрание. Въпросът с пропускателния режим в храма на законотворците виси със страшна сила към момента, след като лидерът на "България без цензура" Николай Бареков и заместникът му Росен Петров на два пъти даваха пресконференции като действащи депутати в кулоарите на НС. Те бяха влезли по покана на независимия депутат Румен Йончев.