Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Българските мъже и българските жени (но вероятно по-малко) страдат. Наталия Кобилкина напуска България, за да се установи в Лондон, както съобщи тя сама в своя фейсбук профил. Кобилкина е уникална - селфмейд знаменитост и бизнеспродукт, психотерапевтка, сексоложка, една от култовите личности в българския фейсбук, с повече от 220 000 лайка. Дори и Бойко Борисов няма толкова.

Нейните съвети, написани на трогателно, симпатично неправилен български език (тя е украинка), не само учат жените как да "комуникират успешно с другия пол", но и как да имат по-добро самочувствие и да обръщат внимание на себе си.

Мъжете с радост споделят нейните постинги, в които една специфична форма на оралната любов е издигната на много висок пиедестал. А коментарите под нейните съобщения могат да ви оправят настроението за цял ден и да послужат за сериозен народопсихологически труд на изследователите на социални мрежи.

Забележете как пише тя в прощалното си писмо: "..обожавам България и Българите и тук се чувствам като в моята къща и това вече е моята Родина."

С главна буква "българи" и "родина"! Истинска "ПАТРЕОТКА И РОДОЛЮПКА", както биха написали в групата KLETA MAJKA BALGARIJA.

Докога ще гледаме отстрани как цветът на нацията напуска България, как изтичат мозъците. Правителството трябва да се задейства и в тази връзка защо премиерът Бойко Борисов не я направи свой съветник?

Със сигурност ще има повече полза, отколкото например от Яне Янев. Разликите между двамата в полза на дамата са очевидни.

Ключови думи

Коментари

Стоян

Иронията би оставила повечето (да не казвам всички) последователи на Кобилкина, че авторът не я припознава като елементарна курвентия, която в последните си обиколки (времето си казва думата) е тръгнала да си търси по-дългосрочна издръжка.

Тая беше в България, докато вземе бълг.паспорт,за да замине на Запад. Облъчваше наивните с триковете си на секс-отворко и с книги и курсове събра достатъчно левове, за да си купи паунди и да изчезне в Лондон.

Значи е попаднала на плодородна почва от тъпаци без шистов газ и генномодифицирани храни.

не Бойко,а пЕДАЛИЕВ да понаучи на мурафети.

Кобилкина си тръгва, Яне остава.Кой е по-жилав, а ?

Слава Україні

Тя е рускиня. В Украйна нямаме такива изцепки.

Коментатор

Не ме интересува нито Кобилкина, нито Борисов, но в твоето подобие на коментар намерих доста грешки свързани с граматиката. Та в този ред на мисли, преди да съдиш, погледни себе си.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.