Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Джихадистите са онанисти, отсече кметът на Лондон Борис Джонсън. "Те са тежки чикиджий и гледат порно, защото не са виждали жени", коментира градоначалникът, цитиран от в. "Гардиън".

Той се позовава на доклад от секретната служба MИ5 за профила на джихадиста.

"Те са вътрешно измъчвани. Те не знаят как да се държат с жени и това е симптом за тяхното усещане за провал, както и че светът е срещу тях. Те не са го правили с момичетата и затова се обръщат към други форми на духовна утеха. Което, разбира се, не е утеха и нищо не помага", анализира кметът пред в. "Сън" само седмица след като посети главният кюрдски град в Ирак Ербил.

"Джихадистите са само млади хора в отчаяна нужда от самочувствие, които не разполагат с конкретна мисия в живота, които смятат, че са губещи и това нещо (б.р. участието им в редиците на "Ислямска държава") ги кара да се чувстват силни - като победители."

Днес пред Sky News Джонсън защити позицията си като каза, че има достатъчно доказателства в подкрепа на думите си. И добави: "Това, което е от решаващо значение е, че това са млади хора, най-вече млади мъже, които растат без чувство за успех в живота си, без чувството, че светът ги оценява, държи на тях и на техните проблеми."

Говорителят на премиера Дейвид Камерън заяви, че  Джонсън понякога разкрива "прекрасни страни на исказа и израза", но отказа да каже дали премиерът одобрява коментарите. 

Ключови думи

Коментари

Стоян

Докладът казва, че това са момчета обрани от самочувствие и достойнство- резултатът от колониализма и донесения с него расизъм, който си цъфти и до днес в Европа. Какво разбира от това руснака- обиждай ги още повече. Това са болни хора, пред които и ние имаме вина, трябва да им се помага преди да са хванали пушките, защото тогава вече е късно и всички заедно отиваме към една безсмислена касапница...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.