Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Холивудската звезда Пиърс Броснан е поканен да играе ролята на поета Никола Вапцаров в нов филм, финансиран от ЮНЕСКО, съобщи бТВ. За предстоящата продукция съобщил племенникът на поета.

"Идеята на игралния филм е все още много сурова, но става дума за Съпротивителното движение на Балканите по време на Втората световна война", разказал още племенникът, който носи името на поета.

Една от най-известните роли на 61-годишния Пиърс Броснан е на Агент 007 - Джеймс Бонд. Актьорът все още не бил отговорил на поканата. Остава неясно и как точно той може да изиграе 33-годишния Вапцаров.

Ключови думи

Коментари

Развеселен

пълен потрес

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.