Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Руският президент Владимир Путин поздрави лидера на гръцката радикална лява партия "Сириза" за убедителната й победа на изборите в Гърция, като заяви, че Русия ще сътрудничи с новото правителство, съобщи ТАСС. 

Путин е изразил увереност, че Русия и Гърция ще продължат да развиват традиционно конструктивното си сътрудничество във всички сфери и ще продължат ефективната съвместна работа в разрешаването на настоящите европейски и световни проблеми, се казва в съобщение на Кремъл. 

Путин е пожелал на Ципрас „успех в отговорната държавна дейност в настоящите трудни условия”. 

Ключови думи

Коментари

Деян

А дано! Може пък да се намери някой и друг държавен глава, който да преодолее погнусата си от Путин и да осъществи някакъв контакт с него.

Развеселен

Мрачният владетел от Мордор поздрави един от Черните си конници за победата

Пророк

"Путин готов да работи с Ципрас" - цитат. Путин отдавна работи по Гърция. И сега май вече неговият час ще удари! Той доволно потрива ръце: плановете се изпълняват! Сигурно скоро ще поздравим подводници с червени петолъчки в пристанищата на Солун, Кавала, Александруполис. А по "Грецкие железные дороги" ще се движат влакове с много зелени човечета, те могат да дойдат само през България. И тогава ще влезе в играта този половин милион нови собственици по нашето Черноморие. Няма да бъде скучно! Путин ще дублира всеки залог на Меркел и компания, да му мисли Запада!

За да се случат тези неща трябват доста пари да дадат руснаците на Гърция, а те нямат даже и за Турски поток.Иска му се на Путин някой да го уважава, но не става.

on

Освен че в дългосрочен план ще ни отнемат титлата "най-бедна страна в ЕС", в краткосрочен и ще ни детронират като пета колона и троянски кон в ЕС. Впрочем, Троя...

Един

on, дори и в криза Гърция е много ама много по-добре от нас. Не знам точно какво реално ще свърши от Ципрас спрямо предизборната му риторика, но едва ли Гърция ще стане по-зле от БГ, нас няма кой да ни стигне по зле. Дето се вика гърците и срещу нас да бягат, пак не можем да ги стигнем. Не съм фен на доста от нещата, които говори Ципрас, но самия факт че гърците успяха да изритат от власт олигархичната върхушка е показателен. В БГ това ще има да си мечтаем да се случи.

друг

ако до сега им дадоха 300 милиарда,сега ЕС ще даде на комшиите 600 милиарда.А пък те си живеят живота,я що българки слугини си имат,и все с висше образование.Пък и топличко,на сянка с узо и рибка,и биричка-бе как ще работят.На север какво им е работата.

И Ципрас, ако е съобразителен, ще работи с Путин. Не като тукашните евроатлантици...

Развеселен

рублата и драхмата ще направят готин паралелен слалом надолу по скалата на хиперинфлацията :D

Гърция ще се опита да издои пресъхнала Русия.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.