Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

 

 "Путинските сепаратисти започнаха обстрел от установки «Град» в Мариупол и настъпват по цялата фронтова линия. В навечерието Захарченко бил заявил, че тяхната цел е да стигнат до границите на Донецка и Луганска области".

Това написа руският опозиционер Борис Немцов в  профила си във фейсбук, поствайки линкове към информацията.
http://www.interfax.ru/world/419694.
"Повтаря се сценарият от август миналата година. Путин въвежда войски и танкове, «Град» и друго тежко въоръжение и настъплението незабавно започва. 
Задачата на Путин е да завземе Мариупол, тъй като той е център на металургията и контрольт върху този град ще лиши Украйна от един от най-важните икономически сектори. Освен това Мариупол е важен като сухопътен коридор за Крим.

https://www.youtube.com/watch?v=ro0ycAdl0Ao

Кремъл не възнамерява да спазва никакви Мински споразумения. Преди самото настъпление Путин е махнал подписа на Русия под графика за изпълнение на Минските споразумения. http://www.mv.org.ua/…/91280-rossija_otozvala_svoyu_podpis_… Още на 5 септември тези споразумения от името на Русия подписа Зурабов – посланикът на Русия в Киев и довереното лице на Путин в преговорите. 
В Донбас започна тотална война.
Русия я очакват нови санкции и още по-голяма изолация.
Кризата ще бъде много по-болезнена, отколкото прогнозират придворните икономисти.
Кажете за това „благодаря”  на параноика..."

Ключови думи

Коментари

Русия ще освободи и Мариупол. Украйнаа умря

Развеселен

изроди. И после имат нахалството да искат отмяна на санкциите. До фалит трябва да се държат на тая гадна азиатска империя

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.