Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Трамвай блъсна двама пешеходци в столицата. Инцидентът стана около 18.50 ч. на кръстовището на бул. „Ситняково” и ул. „Попова шапка”.

Пострадалите са мъж на 47 години и 43-годишна жена. Двамата са откарани в „Пирогов” в тежко състояние. И двамата са с опасност за живота.

От Центъра за градска мобилност обясниха за Дарик радио, че двамата пешеходци са пресичали на червено пред трамвая.

На кръстовището, където е станал инцидентът, в момента тече оглед. На платното има локва кръв. Екипи на КАТ контролират движението на автомобилите.

Спряно е движението на трамваите в участъка между автостанция „Гео Милев” и гара „Подуяне”. Осигурени са два автобуса, които да поемат пътниците от мотрисите по линии 20 и 23.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.