Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лидерът на ДПС Лютви Местан заплаши с вот на недоверие срещу кабинета, ако министър-председателят Бойко Борисов не потърси политическа отговорност на здравния министър Петър Москов заради статистиките, които той изнесе относно нападенията над лекари.

Преди време Москов обясни, че нападенията над медицински екипи са 225 за година, и по-голямата част от тях са извършени от роми.

Местан обаче заяви, че е отправил питане до вътрешния министър Веселин Вучков относно нападенията над лекари, и му е било отговорено, че общо те са само 17, а статистика за етническата принадлежност на извършителите няма. 

"Кой лъже - здравният министър или вътрешният министър?" риторично попита Местан.

Той уточни, че ако се стигне до внасяне на вот на недоверие, той ще бъде заради "етическата непригодност на министъра", а не заради проблеми в сектора "Здравеопазване", тъй като все още не са изминали 100 дни от началото на работата на правителството.

Първо обаче ДПС ще изчака реакцията на премиера, за което няма поставен срок.

Очаквайте подробности.

Ключови думи

Коментари

Ст.Станков

Местан е сербез, защото много добре знае, че боят в циганските гетата се извършва само и единствено от марсианци, и битите от марсианци лекари, в циганските гета, се оплакват естествено на арменския поп, а статистиката се води от БХК.

Местан по-добре да попита битите лекари.Пълна чистка на ДПС от всякъде.

еее

Колкото повече този фес плюе по ГЕРБ и РБ,толкова повече гласове ще вземат те на следващи избори.

bobo

Като не му аресва, да си оди в анадола тоя рязан фес. Чий го дири в Европа?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.