Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Премиерът Бойко Борисов се похвали във фейсбук, че е получил картичка за Коледа от американския президент Барак Обама. Любопитната подробност е, че картичката е подписана от всички членове на семейството на Обама, включително от двете им кучета. Те са оставили "отпечатъци" от своите лапички.

Първото куче на семейство Обама се нарича Бо и е от породата португалско водно куче. То влезе в Белия дом малко след като Обама бе избран за президент. След известно време към Бо се присъедини и Съни, която е женско куче от същата порода.

Едно от ценните качества на двете кучета е, че тяхната козина не предизвиква алергии, от каквито страдат дъщерите на президента.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.