Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Трима души са взети за заложници от въоръжен мъж в пощенски клон на булевард "Шарл дьо Гол" в Коломб, северозападно предградие на Париж. Нападателят, чиято самоличност все още е неизвестна, е въоръжен с автомат „Калашников”, съобщава френското радио.

Други издания посочват, че атентаторът носели гранати. Не са известни и мотивите на въоръжения мъж. Той вече се обадил на полицията и са започнали преговори. Ченгетата установили, че нападателят има досие, но за малки престъпления.

Полицията веднага е блокирала района около пощата. Снимка туитър

Драмата се разиграва точно когато в Париж на посещение е държавният секретар на САЩ Джон Кери. Той пристигна във френската столица от София, за да се извини за отсъствието на президента Обама, както и за своето, на републиканския марш срещу тероризма и в памет на убитите в Париж 17 души по време на кървавите атентати миналата седмица. Кери положи цветя пред редакцията на сатиричния в. "Шарли ебдо".

Британския Daily Mail публикува и видео от мястото на събитието:

Вестник "Монд" съобщава, че заложниците са само двама. Над квартала кръжи хеликоптер с командоси и снайперисти. Изданието цитира анонимни източници от полицията, според които нападението не било терористична атака. 

Очаквайте подробности

Ключови думи

Коментари

SRQBoyboy

RFI съобщи, че заложниците са освободени, никой не е пострадал.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.