Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Надяваме се в близко бъдеще да има движение не само от Изток на Запад в Европа. Например във Великобритания да дойдат и инвеститори, а не само имигранти."

Тов заяви днес британският външен министър Филип Хамънд на среща с българския си колега Даниел Митов.

Гостът обясни, че промените в социалната система на Обединеното кралство, които ще засегнат чужденците, ще трябва да бъдат съобразени с европейското законодателство, а в някои случаи може би ще има промяна и в самите европейски закони. Често се създава усещането, че имигрантите са готови да работят за по-малко пари и по този начин те изместват от пазара на заетостта най-слабо образованите британски граждани. 

Хамънд представя във всички европейски столици идеите на Великобритания за реформа на Европейския съюз. Според него тук не става дума за частен случай, а за назряла необходимост от една сериозна реформа. 

"Както и да завършат дискусиите в Европа, ние не можем да си представим ЕС без Великобритания", каза Даниел Митов.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.