Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Смъртни заплахи са получени в редакцията на френския сатиричен седмичник "Канар аншене", предаде АФП.

Те били отправени в писмо, пристигнало там още на 8 януари - ден след разстрела на 12 души в редакцията на в.- "Шарли ебдо". Новината обаче бе съобщена едва днес.

"Тепърва иде вашият ред" - така започвало съобщение по електронната поща, пратена до редакцията на "Канар аншене". По-нататък неизвестният подател заявявал, че журналистите ще бъдат обезглавени с брадва.

Френската главна прокуратура започнала разследване.

„В друго време това писмо би било изхвърлено и изтрито, както много други”, отбелязаха от редакцията на изданието. Но във връзка със събитията от изминалата седмица охраната на сградата, където се помещава изданието, е усилена.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.