Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Надзирателите в затворите излязоха на протест с искане за заплащане на извънредния им труд, както им се полага по закон. 

Причината е, че в бюджета за на ресорната дирекция към Министерство на правосъдието пари за това няма. 

Стотици надзиратели излязоха на шествие по столичните улици като тръгнаха от МП. Бяха приети от министъра Христо Иванов, който декларира съпричастност, но обяснил, че без "санкцията" на финансовото ведомство, средствата трудно може да бъдат намерени.

News.bg съобщава и, че пред финансовото министерство надзирателите са оставили "подарък" министър Владислав Горанов - попълнен пропуск с имената му, който гласи, че той може да посети само "СВОБОДНО ИЗБРАН ЗАТВОР".

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.