Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Братята Саид и Шериф Куаши, които разстреляха 12 души в редакцията на в. "Шарли ебдо" в париж, са готови да умрат като мъченици.

Те казали това по време на преговорите със силите на реда, съобщи в електронното си издание в. "Дейли телеграф".

Алжирските братя държат един заложник и са обкръжени в печатница в градчето Дамартен-ан-Гоел североизточно от Париж.

Полицията започна да отстранява стеклите се в района журналисти, което е почти сигурен знак за предстояща атака.

Очаквайте подробности

Ключови думи

Коментари

Напук на атаката , те планират да отпечатате един милион копия . Издание в сряда ще бъде дълъг само осем страници - и се поставя заедно с помощта на много френски медии . Le Monde е кредитирането компютри на персонала , например .

11.57 Оцелелите персонала на Charlie Hebdo са пристигнали в офисите на френския вестник Освобождение , на улица Беранже в Париж , пише Holly Watt :

конвой от може би половин дузина празни автобуси току-що беше задвижвана нагоре по пътя към Dammartin . Смята се , че полицията все повече са загрижени за сигурността на живущите , и затова може би автобусите ще бъдат използвани, за да се евакуират селото .

RTL се съобщава, че една жена и едно дете може да са били взети за заложници в еврейско за хранителни стоки в района на Порт дьо Венсен в Париж . Лице в писмена форма за заложници носеше Калашников . RTL повтаря първоначалното им твърдение - че се смята, че това е същият човек, който уби полицайка вчера - и който е сътрудник на братята Kouachi , от същия 19- ти район на джихада групата . " All района е изключване ", каза им репортер . " Пет или шест противопожарни автомобила са пристигнали . Два хеликоптера са над тях. Има впечатляващ брой

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.