Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)
Ключови думи

Коментари

Имате предвид антиевропейската мечта, може би?

Руснаците започнаха промени който ще променят света,Автора на горният памфлет както и всички продажници от НПО-та да прочетат американските побликации за новият световен ред, в това число на великият "шахматист"!

SRQBoyboy

Руските "промени" напомнят много за едно други, които някой ис Шикългрубер се опита да направи през XX век. Да нпомням ли как завърши всичко?

Авторчето се е потрудило да намери доста аргументи срещу новия икономически съюз. Явно този съюз е голяма заплаха, след като предизвиква толкова много негативни чувства у някого :-)

SRQBoyboy

Страхотна заплаха...за самия себе си е този "съюз" на рака, щуката и орела. Лукашенко може да е диктатор в Беларус, но каза на руснаците в прав текст: Първо разорете собствената ис земя, преди да заграбвате чуждите...

Ми то същото е и в ЕС, бе другарю! Четирите големи начело с Германия изсмукват останалите икономики, то това е идеята на всеки подобен съюз!!! Четете Георг Фридрих Лист, човека го е описал перфектно навремето!!!

SRQBoyboy

Германия е главната икономическа машина в ЕС. Не изсмуква никого, защото германците са много работливи страшно спестовни. На мързеливите хора в България все им се привижда, че Европа дебне да вземе българските съкровища. Не, напротив - 2,5 милиона българи оцеляват в чужбина, благодарение на ЕС.

Милен

Както беше казал Николай Младенов преди години - какво като трима диктатори седнат на една маса и се разберат нещо? Ефективен съюз се прави с помощта на народите отдолу...

Чудесен анализ - много добра статия. Прави дълбок разрез на амбициите на един диктатор, който иска да накара Русия да тръгне обратно във времето. Рани или късно Путлер ще се провали, дано да мине без кръв...

юда

Четете приятели ;чететете ама не подлоги ;гъзолизници и всякакви отвратителни твари Ако имахме журналистика и журналисти нямаше да сме на 101 място в света по обективна журналистика

Не плачете на чужд гроб драги глобалисти. Явно много ви боде в очите тоя съюз.А не е само той- има и БРИКС, ШОС и т.н Костелив орех е Русия, костелив... Голям залък е, ще ви преседне, че може и да ви задави смъртоносно

а защо

ЕИС и ЕС да не си сътрудничат иксономически,ако не могат политически.Нещата ще са добри за Европа и света,АКО СЕ ПРИЕМАТ ПО СПОКОЙНО И БЕЗ ИЗЛИШНИ ЕМОЦИИ.

Стамен

Евразийски, та евразийски съюз. А на никой не му минава през ум че на български се казва ЕвроАЗИАТСКИ съюз. Азийски не значи нищо на лългарски. Дребна работа, ще кажете. Дребна е, то големите работи съ състоят от дреболии. Малко по малко човек си зарязва езика, после родината и т.н. Дерзайте азийци, мамка ви азиатска!

Митко

Егати логиката... В такъв случай защо и ти си зарязал езика си? Какъв е този Евроазиатски съюз?! Трябва да е Европоазиатски. На български се казва Европа все пак... Какви са тези евроци?! ПС. Земната маса обединяваща Европа и Азия се казва Евразия... за това е Евразийски съюза очевидно.

Оле

Поредния платен клакьор. Бла-бла... бла...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.