ЦСКА-София публикува извадка от интервюто на Гриша Ганчев, дадено след въпроси, зададани на боса на страницата на клуба във фейсбук. Цялото ще бъде показано в сряда.

"Отчитам грешките си, че ние не работихме за хората, които обичат клуба истински и не го обичат само заради това, че трябва да се възползват от парите на клуба. Отчитаме, че това перо беше занемарено. Мисля си, че в следващите няколко седмици ще се види коренно различно отношение специално към това перо на клуба", казва Ганчев, като не става много ясно какво "перо" визира, отговорът вероятно ще дойде утре.

До нестандартния подход се стигна заради масовото недоволство сред привържениците след загубения финал за Купата на България от "Левски". Огромна част от организираните се заканиха, че ще бойкотират мачовете, докато ръководството бъде сменено.

"Винаги са съгласувани всички играчи с треньорите. Винаги са съгласувани. Тъй че тази опорка, не знам кой я пусна, да е жив и здрав… На всеки един треньор сме му казали: тези и тези са опциите. Избери си една - това ни е по джоба."

Това е по повод изказванията на Стойчо Младенов при напускането му, че не е имал думата за селекцията.

"Клубът е над всичко. Над Гриша Ганчев", заявява бизнесменът.

"И разликата между мен и един друг бос във футбола е, че при мен всичко не е на всяка цена вече. Отдавна не е. Ако можем по спортен път и по честния начин, без да пробиваме играчи на други отбори, без да купуваме цели отбори. Аз искам да си станем по нормалния начин шампиони, ние ще си станем по нормалния начин.

Аз съм сигурен. Защото в спорта, когато си честен към спорта, когато си честен и се трудиш, няма начин да не се възнагради. Това е положението, ще стане рано или късно", казва още Гриша Ганчев.