Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

 Търси се екип за изграждане на модерно и раздвижено пространство за учене на открито в двора на 42 ОУ "Хаджи Димитър", в район Подуяне, София на 28-29 май. Това съобщават от сдружение „Безопасни детски площадки“

Нужни са поне 10 доброволци за предстоящия уикенд.

"От нас материалите, от вас и нас - трудът и щастието да направим нещо ново и хубаво за учениците и децата от квартала. Ще има всичко нужно, за да ни върви работата!", приканват от "Безопасни детски площадки".

Проектът предоставя прекрасна възможност на учениците да споделят знания и преживявания  в "класна стая" от палети с екран, който може да им служи както за презентации, така и за кино под открито небе в задния двор, обясняват от сдружението.

На 30 май, от 13 часа ще има демо урок в новата класна стая от палети и представяне на наръчник с добри практики за ученето на открито от преподаватели и експерти от цяла България „Уча на открито, защото е вдъхновяващо, творческо и забавно“. Те са приложени в част от училищата и детските градини, включени в първата онлайн карта на тези споделени места за обучение в онлайн платформата - https://uchanaotkrito.bg/.

Може да се регистрирате за участие в доброволческата акция  с имейл на адрес: [email protected], като отбележите деня, когато можете да се включите, до 26 май вкл.  За демо урока – вход свободен, с регистрация по имейл.

Класната стая, наръчникът и платформата са част от по проект „София учи на открито“. Той се изпълнява с финансовата подкрепа на Столична община - Програма „Европа“ 2021 от Сдружение „Безопасни детски площадки“, в партньорство с район „Подуяне“.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.