Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"България трябва да се отървем от всички укро-орки, вкл. жени и деца като направим животът им в България невъзможен!" (Правописът е запазен - б.р.)

Това пише симпатизантка на ПП "Възраждане" в официалната група на партията в Telegram, сигнализира ни наш читател. 

Проверката пък изиска запознаване с групата отблизо. В Telegram "Възраждане" има скучен официален канал, в който споделя изказванията на депутатите си и най-вече на лидера Костадин Костадинов, но и далеч по-любопитна група с над 1800 членове.

Едва ли някой има съмнение, че "Възраждане" е проруска партия. И все пак, Костадинов доскоро бе много внимателен - като изтъкваше, че е против и САЩ, и Русия, и се интересува само от интересите на България.

Разбира се, от тогава насам заплаши правителството с война, обеща да върне трудовите лагери, и почти нарече вицепрезидентката на САЩ "животно". 

Тези му изказвания обаче не могат да стъпят и на малкия пръст на постовете на симпатизантите му.

"Помнете! Това не са бежанци! Това са терористи със задача, вкл и жените, а какво ще излезе от тези деца е ясно от хилядите кадри в нета и от укро-нацистите, израстнали след ВСВ!"

Думите на симпатизантката на "Възраждане" изключително напомнят тези на рускинята, чийто разговор със съпруга й - един от руските окупатори в Украйна - бе публикуван от Радио "Свобода" преди дни. Въпросната жена обясни на съпруга си как иска да изрязва "петолъчки на гърбовете" на украинските деца, как би ги рязала, разстрелвала...

В поста се продължава с класическите путински опорки - как богатите украинци идвали със скъпите си коли и нахално упражнявали натиск върху "народ и правителство".

"Хохлите са тук със задача да завладяват отвътре, подобно на мюсюлманската "хиджра", пише фенката на Костадинов.

Хиджра всъщност е просто думата, с която се дефинира началото на мюсюлманския календар - означава "напускане", а именно напускането на град Мека и преместването в Медина на Мохамед и неговите последователи през 622 г. Но откъде ти обща култура...

Тя индиректно зове и за смъртта на украинските деца, като отбелязва:

"Оставим ли жените и децата им, много скоро ще се изправим пред украинския, наци-фашистки сценарий, който вместо да унищожи до крак и до семтка бандеровците след ВСВ, оставя жените и децата, доказано провинените мъже осъжда, но по-голямата част от тях оцеляват..."

Странно е как хора, които използват класическа нацистка реторика, наричат някой друг нацист.

А останалата част от групата на "Възраждане" не е по-различна. Комбинират се антиваксърство, език на омраза към малцинствата, "Америка ограби Близкия изток, следва Русия", възхваляват се други диктатори като Болсонаро, разпространява се обичайната пропутинска пропаганда, но и бисери като "Зеленски трябва да благодари на Путин, че му спаси живота".

Коментари

Nyetflix

Феновете на Възраждане по нищо не се различават от руските войници - готови са на насилие, да вземат решения за другите, да следват царЯ. Тогава кои са орките?! Вие, драги ми в зрожденци, нямате нищо общо със съвременната цивилизация, няма и да разберете защо. Колкото повече кресливи орки, толкова по-зле за България!

путлер капут

Злобата на тази много грозна жена към красивите украинки е лесна за обяснение! Не мога да разбера обаче, защо тъпите мъжете от иZраздане не си дават сметка колко прекрасни гаджета и потенциални съпруги изпуснкат?

Мая

Спрете се с тези украинци че ще донесе те войната тук и после и Бог няма да Ви пожали хора,сабодете се.
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

К

Сабодих се - бог не съществува. Измислица е от прости глави, за други още по- прости глави. А ти супер тъпа патка - хем вярваща, хем суеверна

Слава Україні!

Току що се връщам от Румъния. Възхитен съм от отношението на северните ни съседи към украинските бежанци! Румъния е вече страна с класи над българия, а румънците истински европейци!

Слава Україні!

Освен хуманитарната страна на въпроса, умните страни като Румъния, Полша, Чехия, Словакия, дори и Унгария не пропускат възможноста да се обогатят с ново население което е много качествено, образовано, работливо, интелигентно, културно, красиво и което много бързо ще се интегрира и ще допринесе за просперитета на тези нации! А тъпите наZии като българите се въZраждат и въZхождат!

Жалко,

че няма снимка да я видим тази мома космата! Сигурно има мустаци като на Филип Тотю и не една вежда, а две. Една над друга!

путлер капут

Още веднъж към мъZете фенове на иZраждане и путлер! - Помислете за това преди да Zабиете кирка в капака на кола на бежанците! - Наистина се връщам току що от Румъния - знаете ли колко са красиви украинките?

Свръхчовек

Възраждане отдавна трябваше да се категоризира като терористична организация , и да се преследва от закона който за съжаление липсва . Засега би било чудесно начало техния про съветски папагал Копейкин да остане без имунитет и да отговаря за посочените си лумпени .

Мая

Прост народ,проста държава,искатии калашници в гъзовете Ви ли???

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.