Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Средствата за изграждането на магистрала "Хемус" ще бъдат възстановени от Министерския съвет, когато бъде решен случаят с т.нар инхаус процедури. Това обяви  министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов.

Специалната сметка за плащанията по строителството на АМ "Хемус" е празна, защото средствата са изтеглени от служебното правителство, за да се изплащат компенсации, каза министър Караджов.

"Имаше около 490 милиона през лятото на миналата година и всъщност точно тези пари са взети, за да се посрещнат първите компенсации за тока".

Северният обход на Бургас ще бъде готов през месец октомври. Строителството му се забавя заради бавни процедури, но тапи и задръствания през летният сезон няма да има, каза още министър Караджов, цитиран от БНР. 

"Ще се пусне двупосочно пътят с четири ленти, който е от Сарафово и така ще бъде целият сезон".

До края на другата седмица ще бъдат изплатени сто процента средствата на пътно строителните фирми в страната, обясни още Гроздан Караджов. Заради саботиране на процедурите със съдебни дела пък се забавят цялостни ремонти на пътища в страната, коментира министърът.

Ключови думи

Коментари

Пеликанчето на Костов...

каква гушка е отпрало. Не само кражбата на 850 млн за Хемус, а всичко което се случи последната година под юмручето на РРадев, с Кирето Лъжеца, Комитова, Рашков..... нанесе непоправими щети на отрасъла. Преодоляването им ще отнеме десетилетия.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.