Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Само сто дни остават до световното първенство в Бразилия и според президента на ФИФА Сеп Блатер няма поводи за безпокойство.

„Остават сто дни. От една страна, това е много, но от друга, е малко, в случай че възникнат проблеми. Към момента всички проблеми са под контрол, ще се получи страхотен турнир“, увери Блатер.

Притеснения относно безупречното провеждане на Мондиала обаче има. Три от стадионите, които ще посрещат мачове от турнира, все още не са напълно готови. Освен това, организацията на турнира бе съпроводена от множество стачки и протести, а средствата, инвестирани в Бразилия за първенството, набъбнаха почти двойно от първоначално плануваните.

Мондиалът, който е под номер 21 и втори в Бразилия след 1950-а година, ще стартира с грандиозна церемония на 12 юни и ще завърши на 13 юли, когато е финалът. Любопитен факт е, че Бразилия е рекордьор по спечелени световни титли – цели 5, но страната никога не е вдигала купата у дома.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.