Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Най-малко 11 убити и повече от 10 са ранени след като двама тежковъоръжение мъже са нахлули сутринта в редакцията на сатиричния в. "Шарли ебдо" в Париж и са открили огън с автоматично оръжие.

Пръв за жертвите съобщи художникът на изданието Люз.

Нападателите избягали с мотор след кървавата атака и стреляли на посоки и на улицита. Лекари информират за поне двама тежко ранени.

"Шарли Ебдо" е известен с подигравателните си текстове към исляма. 

Очаквайте подробности.

Ключови думи

Коментари

Ivan 25

Ако Европа иска да оцелее, трябва да натовари на кораби всички тези хора и да ги върне там от където са дошли. Хора, които търсят убежище и отказват да се приспособят към живота в страната в която им е дадено, и не искат да се разделят с живота, и културата от които бягат, трябва да бъдат връщани обратно от където са дошли, а там да се избиват и да правят каквото си искат.

Продължавайте да бъдете толерантни и това ви чака!

Развеселен

толерантността не може да съществува, ако не е реципрочна. Това не могат да разберат и защитниците, и критиците на мултикултурализмът. Той не се е провалил. Просто една религия отказва да влезе в него. С индуси, с будисти проблеми няма никакви.

С индуси и будисти нема проблеми, щото не са внесени на килограм като мюсюлманите. Представи си само ако замениш всички мюсюлмани с будисти в Париж. Верно, може и да нема атентати, ама река Сена ще заприлича на Ганг, демек смъртоносна клоака от изгорени мъртъвци и къпещи се цигани...

Ислямът е като комунизмът, поклонниците им са най-простите хора.

Време е

Време е за отмъщение защото тези хора не разбират друг език, освен езикът на силата. Време е за война с исляма като се атакува преди всичко неговото самочувствие и идеология и светите места, сърцето на исляма Мека. Ако Аллах е велик, а Мохамад е неговият пророк биха ли позволили на неверниците да изпепелят Мека или гроба на Мохамед? Защо позволяват съществуването на Израел, на неверници изобщо , на еретици като разните там шиити. Какво по-добро за Запада от една религиозна война между двете секти, война между Иран и арабите сунити. Защо трябва да ни пука за тях.

SRQBoyboy

Както са тръгнали нещата, няма друг избор освен... ядрено оръжие. Ислямът е единствената антагонистична религия в света, коят не признава другите вярвания.Коранът е военна стратегия за завладяване на планетата. Който не желае да приеме исляма, ще бъде убит. Та за каква толератност може да се говори. Необходим е нов кръстоносен поход и изкореняване на злото!

Стоян

Аз съм мюсюлманин и нямам никакви проблеми с европейската култура и ценности. В Албания, Босна, Косово също не съм чул да има някаква драма в това отношение. Виж чувал съм как стотици хора нападат и подпалват нова джамия при откриването й, защото там не се проповядва Ислям а някаква фанатична гняс сътворена в Саудитска Арабия. Бяха ги оставили кротко да си я открият, но когато от минарето почнаха да бучат призиви за това да се изчисти земята от неверници и т.н се заформи тълпа, прерастна в протест и в крайна сметка "джамията" изгоря. Така че ще помоля да се прави разлика между безбожници нинджи-бомбаджии и мюсюлмани, защото са две коренно различни неща.

Така де Стоене, ама ислямизмът израства от мюсюлманството, не от другите религии. А сега де? Да си имаш у дома мюсюлманска общност почти 100% означава да имаш проблем с излямизъм. Как да се реши тоя проблем?

Стоян

Би ли ми обяснил как в страна със здрава ислямска общност се появява ислямизъм? Като цяло всички радикални идеологии се въдят сред изолираните и социално изключените, например по икономически или културен признак. В този смисъл повече общо в корена и механизмите на зараждане можеш да търсиш между ционизма и ислямизма отколкото между една религия и тази гнусотия.

Ислямът е религия, която носи мир и толерантност навсякъде по света. Днес донесе в Париж.

ПУтинофилският хор защитава цинично тезата, че французите сами са си виновни за драмата Георги Георгиев, специално за Faktor.bg „Французите си го получиха от толкова толерастия“. Този циничен коментар написа само часове след кървавата трагедията в Париж журналистът от вестник „Дума“ Валентин Георгиев. Зловещо е да твърдиш, че убийството на 12 невинни и 10 ранени е някакво възмездие, предизвикано от просташкото в случая съчетание на толерантност и педерастия (вероятно това е имал предвид червеният журналист изписвайки „толерастия“,б.а.). Абсурдът е още по-страшен, защото "журналистът" злорадства срещу свои колеги и то хумористи.

Все някой трябва да им каже истината в лицето.

Ненормалник, само Путин ти се привижда. А иначе - да, сами си го набиха с криворазбраната толерантност...

Смърт за миризливите рязани мингяси! Мюслитата нали си направиха Ислямска държава, аре марш да бегат да живеят там, кво тероризират белите и цивилизовани страни? Европа е християнска, така, че трябва да избират - кръст, въже или депортация. Иначе няма оправия с тия унтерменшени...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.