Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Украйна навлиза в нова фаза на войната с Русия, съобщи днес във Фейсбук министърът на отбраната на Украйна Олексий Резников.

Ръководителят на отбраната каза, че условната първа фаза на войната е продължила от деня на пълномащабното нахлуване на Руската федерация в Украйна - 24 февруари - до 9 май.

Той подчерта, че оттеглили се от северните райони на Украйна, руските войски не успяват да напреднат и в други посоки - на юг и на изток.

„Така до 9 май Русия получи стратегическо поражение – тя не успя да унищожи украинската държава чрез военна намеса и смяна на властта с руски марионетки. Ние я принудихме да намали мащаба на целите до оперативно-тактическо ниво. На този фон, ние навлизаме в нова – дългосрочна – фаза на войната“, каза Резников.

Според министъра, за да я спечели, Киев трябва внимателно да планира ресурсите, да избягва грешки, а също и „да проектира сила, така че врагът най-накрая да не може да издържи“.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.