Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Тази сутрин по спешност е била оперирана зам.-председателката на парламента Росица Янакиева, съобщи Дарик радио. Депутатката от АБВ е настанена във Военно-медицинска академия, където е постъпила по собствено желание вчера, след като се е почувствала зле.

Безкръвната операция, която е претърпяла е била за отстраняване на аневризма (б.р., разширение на кръвоносен съд заради изтъняване на стената му), която обаче не е била в мозъка й.

Пациентката се чувства добре и е контактна, казаха нейни съпартийци от АБВ.

По-рано вчера беше съобщено, че Янакиева е получила инсулт, но информацията не бе потвърдена. От пресцентъра на парламента потвърдиха единствено, че зам.-председателката на НС е приета по спешност във ВМА. 

Веднага след настаняването на Янакиева в здравното заведение, председателката на парламента Цецка Цачева е била информирана за състоянието на пациентката. От тогава Цачева е в постоянен контакт с директора на ВМА проф. Николай Петров.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.