Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Мобилният оператор "Виваком" замлъкна малко след 15 часа днес. Връзката с абонати на оператора бе изключително затруднена, като рядко успяваше да се "промуши" някое обаждане от десетки опити за набиране.

Не работеше нито мобилната телефония, нито телевизията, нито корпоративният сайт, нито интернет услугата на оператора. На рутерите излизаше надпис "ограничена услуга".

От компанията до 16,30 часа нямаше официално съобщение какво се е случило. 

Според неофициална информация става дума за срив на захранване в столичната Телефонна палата, при който не е сработил бекъпът (резервното захранване).

Сривът в мрежата веднага произведе мощна вълна от недоволство и закачливи коментари в социалните мрежи.

Цветан Василев ли отмъкна мрежата, питаха се клиенти на оператора.

Снощи сериозен технически проблем имаше и при абонатите, ползващи цифрова телевизия от "Мобилтел". В София, Варна и Велико Търново те останаха без телевизия и интернет. Причината за проблема бе претоварване на сървъри.

Ключови думи

Коментари

георги

Нищо не е отстранено, лъжат. Нет няма, а при родителите ми, на 500 км оттук няма и ТВ. Едва се свързвам, чрез мобилния нет. Над 3 часа не могат да се оправят

franko1880

Лъжат, нета спря към 15:00 часа и чак към 19:00 го пуснаха!

Иван

"Касата на финансовия благодетел на ДПС се е поизпразнила след опоскването на "Булгартабак" и спирането на кранчето на "Водстрой" и сега е време да се търсят нови активи за разграбване като "Петрол" и "Виваком", казва бившият шеф на надзорния съвет на Корпоративна търговска банка (КТБ) Цветан Василев". Не вярвам да е пророк! Ама може и е познал!

Свинеферма

Дебелото прасе и майката свиня отново в действие. И няма кой да ги спре!

ТРЯБВА ДА СЕ ОТСЛАБИМ ДПС-МАФИЯТА!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.