Христо Стоичков не пропусна да се изкаже за деликатното положение, в което се намира "Барселона". Любимият отбор на Камата буксува, треньорът Луис Енрике и мегазвездата Лео Меси са в конфликт, а вчера спортният директор Андони Субисарета бе уволнен. Самият Луис Енрике също е заложен "на дузпата", говори се, че може да не изкара сезона. 

Според Меси, стилът на треньора не е достатъчно добър за Барса.

"Това, което се случва с Меси, е много притеснително. Не за първи път виждам такова нещо. Лео губи поредна "Златна топка" заради тези неща, освен това губи и отборът,  каза Стоичков пред радио Onda Cero. - Луис Енрике може да оправи положението и да направи Меси отново играчът, който беше. Двамата трябва да седнат и да се опитат да се разберат помежду си, да потърсят най-доброто решение за тима."

Камата не пропусна да даде пример от личния си опит в "Барселона" - сложните отношения с Йохан Кройф. 

"Мислите ли, че Йохан Кройф не ми беше ядосан? Трябва да знаеш как да се справяш, а не да си някой, който да изисква от останалите да правят само това, което ти искаш", реди Стоичков.

За финал не пропуска да атакува президента на "блаугранас" Хосеп Мария Бартомеу: "За мен Бартомеу не е президент, а просто един чиновник. Единственото от което той разбира е баскетбол и съвсем малко от футбол."