Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Министър-председателят Пламен Орешарски свиква Съвета по сигурността към Министерски съвет от 17.00 часа, съобщиха от правителствената информационна служба. Темата е ситуацията в Украйна.

Целта на заседанието е изработването на единна позиция на България за насрочения в четвъртък извънреден Европейски съвет, на който държавните и правителствени ръководители ще обсъдят случващото се в Украйна.

Министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев заяви вчера, че заплахите, произтичащи от ситуацията в Украйна, са основно икономически и са свързани с възможни нарушения при доставките на природен газ. През Украйна преминава по-голямата част от доставките на природен газ от Русия за Европа. За България обаче 100% от руския природен газ преминава през територията на Украйна, посочи той.

 

Ключови думи

Коментари

Марин Ташков

Обикновено позицията на всяко българско правителство може да се дефинира по следния начин: "Ами, вие какво ще кажете и какво мислите?". По отношение на външната ни политика сме повече от смешни - на практика нямаме собствено мнение по нито един въпрос и в тези случаи все се сещам за онази крилата фраза - "Всяка линия е успоредна на линията на Партията.". Да плачеш ли, да се смееш ли... С Косово станахме за смях, с атентата в Бургас станахме за резил, с войната в Сирия бяхме жалки и май единственият случай, в който имаше някакво читаво и самостоятелно решение, това е отказа на Костов за предоставяне на въздушното ни пространство на Русия....

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.