Собственикът на "Левски" Наско Сираков отправи предупреждение към БФС и Съдийската комисия на брифинга на Станимир Стоилов, на който стана ясно, че в крайна сметка той остава начело на отбора.

И двамата меко казано не бяха доволни от рефела Ивайло Стоянов в мача за Купата на България срещу "Лудогорец", спечелен с 3:2 в Разград. В яда си снощи Стоилов обяви, че напуска българския футбол. Той получи червен картон и в неделя няма да е на скамейката на мача с ЦСКА-София.

Собственикът на "Левски" първо успокои левскарите, че Стоилов, за когото "е изровил земята" да върне на "Герена" ще продължи работата си. Най-малкото и самият Сираков няма да е на ст. "Георги Аспарухов", ако това стане.

След което заяви, че доста грешки са се натрупали в ущърб на "Левски" от съдийско естество, призова за промени.

И отправи следното послание: 

"Натрупва се абсолютна смрад. Трябва да се изчисти тази клоака. Ние ще дойдем не 50, а 20 000 човека и ще изметем всичко. Ние възпитаваме нашите футболисти да са като агънца по терена, да не реагират на провокации. Но във вски мач се случва едно и също и непрестанно ни провокират.

На Хосе (Кордоба бел. ред.) му вдигат два жълти картона не заради неправилно дишане, а заради правилно дишане. Ясно е, че е заради мача с ЦСКА. Трябва да се оправи съдийството, иначе няма да има футбол в България. Не бе интересува дали унгарци или китайци ще управляват тази комисия, тя трябва да се оправи.  

Ще дойдем 20 000 и камък върху камък няма да остане."