Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Лудогорец“ ще пусне в продажба билетите за първия осминафинален сблъсък с „Валенсия“ в Лига Европа на 8 март, събота, от 10:00 часа. Двубоят е пет дни по-късно на 13 март, четвъртък, от 20:00 часа и ще се играе на националния стадион „Васил Левски“.

Поради огромния интерес към мача ще бъдат отворени каси за продажба на билети в големите градове София, Пловдив, Варна и Бургас, както и традиционните в Разград.

Над 33 хил. зрители наблюдаваха от трибуните миналия четвъртък двубоя с „Лацио“. На мача с „Валенсия“ е възможно „Васил Левски“ да достигне своя лимит, който е 40 хил. седящи места.

Цените на билетите за секторите „А“ и „В“ ще са по 15 лв. В „Б“ и „Г“ ще се влиза срещу 10.

В София касите се намират на ул. „Генерал Гурко“ точно пред стадион „Васил Левски“. В Разград билети могат да се закупят от магазин „Германос“ и бензиностанция OMV.

В Пловдив феновете могат да се сдобият с ценните пропуски от касите пред Общината, а във Варна и Бургас – от магазин „Германос“.

ПФК „Лудогорец“ призовава всички, които искат да отидат на двубоя, да се възползват от предварителната продажба на билети, за да избегнат опашките и струпванията на хора пред касите в деня на мача.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.