Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Група инвеститори от Абу Даби са предложили на световния шампион по бокс за професионалисти в пет категории Флойд Мейуедър сумата от 120 милиона долара за мач с първенеца в категория. до 67 килограма на Световната боксова организация Мани Пакиао.

Предложението е отправено официално до "Мейуедър промоушънс" за бой между американеца Мейуедър и филипинеца Пакиао през първата половина на 2015-а.

В своята кариера на професионалния ринг Флойд Мейуедър - един от най-успелите и богати спортисти на последното десетилетие, има 47 мача и 47 победи. Балансът на Мани Пакиао пък е 57 победи, 5 загуби и 2 равни мача.

За сблъсък между двамата се говори от известно време, като Мейуедър няколко пъти е заявявал готовност да се изправи срещу филипинеца. Естествено, на такова събитие в бокса няма как да не се лепне етикета "мач на века". В последните години в средните катогории се въртят доста повече пари, отколкото в супертежка. Основната причина за това е липсата на достатъчно класни и атрактивни съперници на Владимир Кличко.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.