Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Има хора, които обобщават.Още не съм бил в една страна, в която да се каже думата корупция не се познава. Боли ме като се сочи България - корупция, корупция. Да се изолират нещата, да не се обобщават. Като чуя вън да дават уроци какво било корупция и какво не, не винаги е оправдано".

Това каза бившият премиер и още по-бивш цар Симеон Сакскобургготски пред БНТ. 

"Инвестициите избират. Ако видят, че някъде нямат стабилност, ако тръгнат приказки, някоя компания има проблеми със съдебната система, дори да не е верно... Трябва много да внимаваме", каза още Сакскобургготски.

"Сигурно има промяна, годините минават, всеки има време да се поогледа, да тегли заключения от една или друга ситуация. Всеки един може да допринесе. Ако загърбим синдрома "Вуте" страната би могла да напредне по един чувствителен начин". Това отговори Симеон на въпрос за изказването му от времето му като премиер, че българина трябва да си смени чипа и дали има промени в този чип.

"Липсата на единомислие и свръхполитизирането на всяко нещо, русофили, русофоби. ние сме си българофили, трябва да гледаме нашите интереси, на България". Така Симеон коментира провалът на големите енергийни проекти. От думите му обаче стана ясно, че той не вярва в избухването на нова студена война между Русия и Запада. "Аз мисля, че и двете страни знаят какви последици има, колко негативно би се отразило икономически и в двата лагера", каза Симеон.

Ключови думи

Коментари

От неговата уста излиза цинично, иначе общи верни приказки.

Тоя май вече е жертва на алцхаймер, няма никаква връзка с реалността. Платените статии с него участие са втръснали на всички. Изсърбахме му 800 дневната диета разписана барбар с Държавна Сигурност. Да почива в мир!

Отврат!

Алчен лицемер, нечестен, недостоен човек!

65

Малко ни бяха нашите крадливи идиоти, та ни домъкнаха и още един от Мадрид! Добрата новина е, че след като 2000000 избиратели настъпиха за пореден път червената мотика много бързо осъзнаха грешката си и пратиха мошеника в канализацията. Другата добра новина е, че има консенсус в обществото позитаните и сараите да последват нищожеството. Остава сега то да разбере, че само ако натоварят на същата шейна и Генерал-Гражданина за Негово развитие, ще почнем да работим и за Нашето.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.