Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Новозеландската министър-председателка Джасинда Андърн даде личен пример и отложи собствената си сватба, след като въведе нови мерки в страната за предотвратяване на разпространението на Омикрон. На пресконференция тя обяви, че се въвежда ограничения в събирането на хора и задължително носене на маски на закрито, след като семейство, пристигнало от Австралия, бе диагностицирано с коронавирус. 

"Спирам организацията и на собствената си сватба. Това е животът. Не съм по-различна от хилядите новозеландци", добави Джасинда Андърн. Тя панираше да се омъжи за своя партньор и водещ на тв предаване за риболов Кларк Гейфорд.

Андърн и Гейфорд имат дъщеричка от 2018 г., която стана първото бебе, присъствало в залата на Общото събрание на ООН, докато тя произнасяше приветствената си реч по повод 73-ата сесия на международната организация.

Заради строгите мерки и масовата ваксинация Нова Зеландия досега се справяше успешно с коронавируса.

В същото време членове на българското правителство се събраха без задължителна дистанция и задължителни маски в столичен мол на премиерата на филм, като досега СРЗИ не е реагирала. 

 

Коментари

Кой държи за гъза вицепремиерката Константинова?

И защо се хилят безсрамно на филм за Петя Дубарова, те идиоти ли са? Безумна работа.

изпревари ме,

Как сияе Калинка като я стискат за гъза.....
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

К

"Заради строгите мерки и масовата ваксинация Нова Зеландия досега се справяше успешно с коронавируса." Не, не е успешно. Успешно са се справили тези страни, които първи са забравили за вируса. Засега се очертава това да е Англия. И очевидно, много е вероятно страните с голямо разпространение на омикрон сега, утре да са приключили, докато изолираните сега страни, ще си го карат вълна след вълна.
John Paul's picture
John Paul
Натрапчиво разсъдлив

Не е баш тъй

Нова Зеландия имат 51 починали с ковид от началото на пандемията. Общо 51! Ние 51 ги правим до обяд..всеки ден. Като почти не са имали ограничения или локдауни вътре в страната за целия този период. Сравнението с Великобритания е абсурдно.
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

К

Кое му е абсурдното ?! Великобритания приключва, Нова Зеландия започва. А проблема с починалите тук си е техен личен (да са се ваксинирали, тяхна воля). Медицинските врасти им осигуриха и безплатни ваксини е ежедневно работещи пунктове за ваксиниране. Този проблем е ирелевантен с това което коментираме - кой страни приключват първи и забравят и кои се влачат вълна след вълна. И ЗАЩО ?

-.-

Ваксините не са 100% ефективни, заради което починаха и много ваксинирани хора. Щяха да са далеч по-малко, ако ваксинираните у нас не бяха под 30%. 70-те процента неваксинирани доведоха до смъртта на много хора, които се ваксинираха. Защото и предишното, и служебното, и настоящото правителство нямат топки за реални мерки и реалното им прилагане.

Личен пример: новозеландската премиерка отложи сватбата си и нал

Това, че 70-те процента неваксинирани са довели до смъртта на много хора, които са се ваксинирали е абсолютна лъжа. Как точно се е случило това, според твърдящия го, след като и ваксинираните също заразяват. Добре е същият този до погледне процентите на ежедневно заразяващите се, хоспитализираните и починалите с две игли. Може и сам да разбере колко не е прав, но едва ли. Че починалите с пълен имунизационен статус вчера бяха почти 20% или всеки пети!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.