Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Има предявено обвинение на лицето, което е закарало в болница съдията и кандидат за шеф на ВКС Лозан Панов. 

Това каза главният секретар на МВР Светлозар Лазаров във връзка с инцидента с магистрата, който беше блъснат на пешеходна до Южния парк на 9 декември. ПТП-то стана ден преди Панов да внесе концепцията си за кандидатурата му във ВСС.

Нееднократно магистрати изразяваха съмнения около пътния инцидент, като едно от нещата, които се изтъкваха, е, че мистериозен руснак е откарал Панов до "Пирогов".

Главният секретар на МВР каза днес, че е направена комплексна медико и автотехническа експертиза, има и свидетелски показания. Има вече повдигнато и предявено обвинение на руски гражданин

Светлозар Лазаров отказа повече подробности с мотива, че има досъдебно производство и въпросите вече трябва да бъдат задавани на прокуратурата.

Както е известно, след инцидента Лозан Панов, който според мнозина е отлична кандидатура за шеф на ВКС, написа емоционално писмо, че напуска надпреварата. През миналата седмица обаче се яви пред ВСС лично и заяви, че оттегля писмото си и ще се състезава в конкурса за съдия №1.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.